حسین حسینیان روز یکشنبه در نشست خبری درباره چهاردهمین همایش بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستم قدرت افزود: اگر بتوانیم در بخش نرم افزاری و سخت افزاری صنعت برق به روز شویم، علاوه بر تامین نیازهای داخلی، توان رقابت با شرکتهای اروپایی و آمریکایی نیز افزایش می یابد.
عضو هیات علمی دانشکده برق دنشگاه امیرکبیر با گلهمندی از اینکه هنوز ارتباط قوی بین صنعت و دانشگاهها شکل نگرفته است، تصریح کرد: وقتی از ایدهها و مقالات محققان و پژوهشگران ایرانی حمایت نشود، این ایدهها ممکن است به کشورهای خارجی رفته و تبدیل به دستاورد و محصولی برای آنها شود.
حسینیان اظهار داشت: البته ارتباط صنعت و دانشگاه در کشور نسبت به گذشته شرایط بهتری دارد و رشته های مهندسی برق دانشگاهها نسبت به سایر نهادها و سازمان ها در این خصوص پیشرو هستند.
وی با اشاره به اهداف برگزاری همایش حفاظت و اتوماسیون در سیستم قدرت گفت: با توجه به تحریمها، تبدیل تجهیزات خارجی به داخلی توسط صنعت برق که پیشرو دیگر صنایع کشور است از جمله اهداف این همایش است تا این صنعت در برابر کشورهای خارجی به بی نیازی برسد.
حسینیان افزود: برگزاری اینگونه همایشهای تخصصی در کشور با این هدف بوده است تا همراه با حضور صنایع و دانشگاهیان بتوان زمینه بومی سازی تجهیزات برق و رساندن ایدهها به محصول و تقویت بیشتر ارتباط بخش صنعت با دانشگاه را فراهم کرد.
دبیر همایش بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستم قدرت با اشاره به استقبال ۲۲ نهاد دولتی و خصوصی از حضور در این همایش گفت: از این تعداد ۲ شرکت دانش بنیان هستند و ۱۴۵ مقاله نیز به همایش ارسال شد که از این تعداد ۳۰ مقاله به صورت حضوری و ۱۳ مقاله به صورت پوستر ارائه میشود.
حسینیان ادامه داد: کارگاههای تخصصی نیز در این همایش با هدف افزایش دانش علمی در بخش مصرف و کمک به ساخت نیروگاهها، راه اندازی سیستمهای هوشمند در بخش اتوماسیون، پیادهسازی ایدهها در بخش مصرف، کمک به ساخت و به روز شدن تجهیزات داخلی برق در همکاری بخش صنعت با دانشگاه برگزار می شود.
ارتباط دانشگاه و صنعت پررنگ تر شده است
حسین عسکریان ابیانه رئیس همایش بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستم قدرت گفت: ارتباط صنعت با دانشگاه نسبت به گذشته پررنگ شده و برگزاری این همایش و نمایشگاه جانبی آن به افزایش همیاری و همکاری شرکتهای دانش بنیان با صنعت و دانشگاه می تواند کمک شایانی کند.
وی در خصوص برگزاری این همایش اظهار داشت: چهاردهمین همایش بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستم قدرت فرصتی، است تا ارتباط صنعت با دانشگاهها بیشتر شده و از آخرین ایدهها برای رسیدن به محصول نیز رونمایی شود.
عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر گفت: چهاردهمین همایش بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستم قدرت فرصتی است تا ارتباط صنعت با دانشگاهها بیشتر شده و از آخرین ایدهها برای رسیدن به محصول رونمایی شود.
وی گفت: به رغم تحریمها، دو استاد بزرگ بین المللی از کشورهای سوئد و چین در این همایش حضور دارند و در کارگاههای تخصصی نقش مهمی برای کمک به افزایش سطح دانش شرکت کنندهها ایفا میکنند.
رئیس همایش بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستم قدرت، اظهار داشت: ساخت تجهیزات مرتبط با صنعت برق و صادرات آن به کشورهای همسایه از دل همین همایشها بیرون آمده تا به سمت بومی سازی تجهیزات برق پیش رویم.
وی با تاکید بر اینکه گرایش قدرت همیشه در دانشکده برق دانشگاه امیرکبیر سرآمد دیگر دانشگاههای کشور بوده است، افزود: حدود ۷۰ درصد مهندسان دانشکده برق دانشگاه امیرکبیر استاد تمام هستند تا این دانشکده قطب مهندسی برق کشور محسوب شود.
عسکریان در خصوص قراردادهایی که این دانشکده با نهادهای دولتی و خصوصی امضا کرده است، گفت: کیفیت توان برق قدرت، نرم افزار بازار برق، هارمونیک، عایقها برق فشار قوی، مشاوره در بخش صنعت، بهرهبرداری از انرژیهای نو، ساخت و تجهیز روشنایی در خیابانها، تحلیل شبکههای قدرت و دستگاههای ولتاژ از جمله توافقنامه و قراردادهای امضا شده دانشکده با بخش صنعت بوده که به مرحله اجرا نیز رسیده است.
وی در مورد چهاردهمین همایش بین المللی حفاظت و اتوماسیون در سیستم قدرت که قرار است در روزهای ۱۰ و ۱۱ دی ماه برگزار شود نیز اظهار داشت: در این همایش مقالات، میزگرد تخصصی در اتوماسیون، کارگاه های آموزشی با موضوع اتوماسیون و حفاظت برگزار می شود.
رئیس همایش چهاردهم ادامه داد: برگزاری نمایشگاه با حضور شرکتهای دانش بنیان و حدود ۴۵۰ نماینده صنعتی که آخرین دستاوردها خود را ارائه میدهند، از جمله برنامههای حاشیه ای این همایش است.
نظر شما