"احمدعطارنیا" روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: این آموزشهای مهارتی در بخشهای مختلف از جمله مراکز ثابت آموزشی، سیار شهری، ندامتگاهها، جوار صنعت و دانشگاه و مناطق روستایی به علاقهمندان آموزش دادهشده است.
وی اضافه کرد: یک هزار و ۶۹۹ نفردوره آموزش شامل ۳۷۰ نفردوره زن و یک هزار و ۳۲۹ نفردوره مرد در بنگاههای اقتصادی به کارآموزان ارائهشده است.
وی ادامه داد: در این مدت یک هزار و ۳۰ نفر دوره آموزش معادل ۹۱ هزار و ۶۱۹ نفرساعت آموزش در پادگانها به مردان ارائه شده است.
عطارنیا بیان کرد: ۳۸۸ نفردوره آموزش در دانشگاهها، یک هزار و ۱۶ نفردوره در ندامتگاهها و ۱۶۱ نفردوره معادل هفت هزار رو ۲۱۰ نفر ساعت آموزش به زنان و مردان در ۹ ماه امسال ارائهشده است.
به گفته وی، آموزش در سکونتگاههای غیررسمی و سیار شهری ۳۱۷ نفردوره ارائهشده که شامل ۲۵۹ نفردوره به زنان و ۵۸ نفردوره به مردان بوده است.
وی افزود: آموزشها در بخش دولتی در پنج خوشه خدمات، صنعت، فرهنگ، هنر و کشاورزی و در قالب ۳۵۴ حرفه ارائه میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای قم بیان کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفهای قم متولی آموزشهای مهارتی با هدف اشتغال جدید و تقویت و بهروزرسانی اشتغال موجود در سطح استان میباشد.
وی افزود: برگزاری دورههای آموزشی در آموزشگاههای دولتی برای متقاضیان رایگان است و بیشتر آموزشهای سخت و هزینهبر ازجمله جوشکاری، برق خودرو و برق ساختمان در این آموزشگاهها ارائه میشود.
اداره کل فنی و حرفهای قم با هفت مرکز دولتی، یک مرکز سنجش و ارزیابی مهارت، ۵۴ کارگاه ثابت، ۱۳ کارگاه جوار شهری، ۱۱ کارگاه جوار روستایی، ۲۶ کارگاه صنایع ضمن کار، پنج مرکز ارتقاء شایستگی دانشجویان، ۲ مرکز مدیریت مهارتآموزی و مشاوره شغلی، هشت مرکز جوار کارگاهی، ۱۰ کارگاه جوار پادگانها و ۶ کارگاه جوار زندانها آموزشهای مهارتی را در بخش دولتی ارائه میدهد. /
نظر شما