پیکارهای بینالمللی «ماتئو پلیکونه» ایتالیا که جزو مسابقات رنکینگدار اتحادیه جهانی کشتی محسوب میشود، روزهای ۲۵ تا ۲۸ دیماه در شهر رم ایتالیا برگزار میشود.
«غلامرضا محمدی» امروز (دوشنبه) در حاشیه تمرینات تیم کشتی در آکادمی ملی المپیک در گفت و گو با خبرنگاران درباره وضعیت تیم گفت: «بهنام احسانپور»، «یونس امامی»، «محمدحسین محمدیان» و «امیرحسین زارع» به ترتیب در وزنهای المپیکی ۶۵، ۷۴، ۹۷ و ۱۲۵ کیلوگرم به رقابتهای کشتی ایتالیا اعزام خواهند شد و بعد از جام جهان پهلوان تختی که هفته آینده در کرمانشاه برگزار میشود، تیم ملی اعزامی به قهرمانی سال ۲۰۲۰ آسیا در هند و بعد از آن نفرات اعزامی به پیکارهای کسب سهمیه المپیک در چین (فروردین ۹۹) معرفی میشوند.
وی در خصوص وضعیت «حسن یزدانی» اظهار داشت: همانطور که پیش از این اعلام شد نباید در این خصوص خودزنی کنیم. تمام توانمان را گذاشتیم تا وی به تشک بازگردد. این قول را میدهم که به المپیک می رسد. اما نگرانی ما «علیرضا کریمی» است که بعد سه ماه میتواند به تشک برگردد. اما آیا اینکه بتواند ادامه دهد یا نه، باید صبر کرد، اما اگر نتواند این شانس را از دست میدهیم.
محمدی درباره انتظار کسب ۴ مدال طلا از کشتی در بازیهای المپیک از سوی وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: انتظار وزیر این است اما ما قولی ندادیم و تنها قول این بوده که با تمام توان در کنار کشتی هستیم تا نفرات اعزامی با همه توان در المپیک حضور یابند.
وی افزود: مشکلاتی مالی وجود دارد که وزیر ورزش و رییس کمیته المپیک قول مساعد در این زمینه را دادند.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد درباره حضور روانشناس در اردوی تیم گفت: روانشناس ورزشی داریم اما شاید نتواند آنگونه که انتظار میرود با کشتیگیران ارتباط برقرار کند. در برخی موارد نتیجه عکس داشته است. این کار را خودمان انجام میدهیم و نقش رسانهها در کاهش بار مسوولیت ما خیلی مهم است که متاسفانه در بیشتر المپیکها به آن دچار شدیم و برخی از ملیپوشان نتوانستند باز روانی را تحمل و نتیجه لازم را کسب کنند.
محمدی گفت: انتظارات به حق است، اما بیایم در جهت مثبت هدایت کنیم. فردی مانند «حسن یزدانی» مرتب اعلام میشود که تنها شانس کسب مدال در بازیهای المپیک است که این خوب نیست، اگر رسانهها به درستی به آن بپردازند، نتیجه خوبی کسب میکنیم.
وی درباره نقش مسوولان در کم کردن فشار روانی ورزشکاران گفت: نزدیک المپیک فشارها روی وزنهبرداری، کشتی و تکواندو زیاد میشود، زیرا این سه رشته امید کسب مدال هستند که این فشار روانی زیادی ایجاد میکند و در برخی مواقع غیر قابل تحمل است. باید مدیریت درستی از سوی مسولان انجام شود و برنامهریزی بلند مدتی داشته باشند مانند کاری که ژاپن برای جام جهانی فوتبال انجام داد. اگر در ورزش برنامهریزی درستی داشته باشیم این بار روانی از روی ورزشکاران برداشته میشود.
نظر شما