به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش، تجمع کنندگان مقابل ساختمان ریاست این دانشگاه، جمعی از دانشجویان روزانه کارشناسی ورودی ۹۵ تا ۹۸ دانشگاه شهید بهشتی هستند که نسبت به مصوبه جدید این دانشگاه مبنی بر اخذ هزینه از دانشجویان روزانه اعتراض دارند.
این دانشجویان با حمل پلاکاردهایی مبنی بر "بودجه دانشگاه تو جیب دانشجو نیست"، " تجمع مسالمت آمیز در اعتراض به مصوبه ناحق آموزشی"،" نه به دانشگاه خصوصی شهید بهشتی"، " نه به دانشگاه آزاد بهشتی" ، "نه به پولی سازی آموزش" و " دانشگاه آزاد شهید بهشتی" اعتراض خود را به گوش مسوولان دانشگاه رساندند.
این دانشجویان به صورت خودجوش یک طومار اعتراضی تهیه کردهاند که تا کنون ۱۳۰۰ دانشجو آن را امضا کرده اند.
دانشجویان در این طومار اعلام کردند: دانشگاه می بایست موجبات تحصیل علم و معرفت را برای همه اقشار فراهم آورد، متاسفانه دانشگاه دارد تبدیل به بنگاهی میشود که حداقل امکانات تحصیلی را به ازای پرداخت هزینههای گزاف در اختیار دانشجو میگذارد.
همچنین در بخش دیگری از این طومار آمده است: براساس قانون اصل مهم ۳۰ قانون اساسی: دولت موظف است وسایل آموزش و پرورش رایگان را برای همه ملت تا پایان دوره متوسطه فراهم سازد و وسایل تحصیلات عالی را تا سر حد خودکفایی کشور به طور رایگان گسترش دهد.
در این طومار با اشاره به اینکه خواسته دانشجویان حذف بدون قید و شرط مصوبه جریمه مربوط به واحدهای حذف شده، افتاده و جبرانی برای دانشجویان در تمام مقاطع است، تاکید شده منتظر پاسخ شما مسوولان هستیم، در غیر این صورت اعتراضات با شروع ترم جدید از سر گرفته میشود.
پس از بالا گرفتن تجمع دانشجویان، مختار کاظم زاده مشاور رییس و سرپرست مدیریت حراست دانشگاه شهید بهشتی در میان دانشجویان حاضر شد. وی از دانشجویان خواست به این تجمعات پایان دهند تا در نهایت این موضوع در جلسه هیات امنای دانشگاه بررسی شود، اما دانشجویان معترض مانع صحبتهای او شدند و سخنان وی را قانع کننده ندانستند.
یکی از این دانشجویان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: دانشگاه میخواهد از راه کسب شهریه از دانشجویان روزانه کسب درآمد کند. هر دانشجو باید به ازای هر واحد حذف شده یا جبرانی هزینه هنگفتی را متحمل شود.
وی افزود: ما دانشجویان دوره کارشناسی بیکار هستیم و از پس هزینههای غیر احتمالی دانشگاه برنمیآییم. از سوی دیگر ما رتبه های برتر کنکور سراسری بوده ایم ، بنابراین نباید برای تحصیل هزینهای پرداخت کنیم.
یکی دیگر از این دانشجویان در گفت و گو با ایرنا گفت: دانشجویان به این مصوبه اعتراض دارند. در حال حاضر در فرجههای امتحانی هستیم. بنابراین تمام دانشجویان امکان حضور در این تجمع را ندارند.
وی افزود: این مصوبه به هیچ عنوان از پیش به دانشجویان اعلام نشده بود و دانشگاه به صورت ناگهانی نزدیک به امتحانات ترم آن را اجرایی کرده که موجب ناراحتی دانشجویان شده است.
این دانشجویان اعلام کردند تا پایان لغو و حذف مصوبه پولی شدن دروس جبرانی و حذف شده از سوی دانشگاه به تجمعات اعتراضی خود ادامه میدهند.
روز هشتم دی ماه نیز بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان روزانه پردیس شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی با تجمع در ساختمان هشترودی این دانشگاه به مصوبه جدید آموزشی اخذ هزینه بابت حذف اضطراری دروس اعتراض کردند.
نظر شما