نقش مؤثر موزه‌ دفاع مقدس در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

تهران - ایرنا - مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با اشاره به اهمیت و تاثیرگذاری موزه‌ها در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: موزه‌ها در تحقق گام دوم انقلاب اسلامی نقش خواهند داشت.

«علی‌اصغر جعفری» روز پنجشنبه در پنجمین اجلاس سراسری فعالان مردمی جهاد و شهادت با بیان اینکه موزه‌ها ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت هستند، اظهار داشت: هفت بخش جدید در موزه‌ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ایجاد شده که در آینده نزدیک رونمایی می‌شود تا جوانان جمع شوند و ما بتوانیم حرفمان را مطرح کنیم.

وی به حضور وزیر دفاع چین در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اشاره و بیان کرد: دو هفته پیش وزیر دفاع چین به دعوت سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران مهمان موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بود؛ وی پس از بازدید از موزه گفت «شما با نشان دادن این موزه اشک ما را درآوردید و عظمت ملت ایران را نشان دادید».
مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: بزرگ‌ترین کتابخانه ایران و مجموعه‌های پژوهشی در این موزه برای نشر فرهنگ جهاد و مقاومت ایجاد شده است؛ از این رو هر اندازه که بتوانیم مردم را در این مراکز جمع‌آوری کنیم، تأثیرگذار خواهیم بود.
جعفری در ادامه به تأثیرگذاری این موزه‌ اشاره و عنوان کرد: ما در پایان بازدیدِ مخاطبان از موزه، از آن‌ها نظرسنجی می‌کنیم که بخش زیادی از بازدیدکنندگان، حسّ خود در بازدید از این مکان را مشابه حس حضور در راهیان نور عنوان می‌کنند؛ این رخداد مهم است چرا که ما تمام ایام سال امکان حضور در راهیان نور را نداریم و به این ترتیب، تأثیرگذاری موزه مشخص می‌شود.
وی موزه‌ها را ابزاری برای تحقق گام دوم انقلاب اسلامی دانست و تأکید کرد: در گام دوم انقلاب اسلامی موزه‌ها نقش مهم و تأثیرگذاری خواهند داشت که باید به‌درستی از آن‌ها استفاده کنیم.

پنجمین اجلاس سراسری فعالان مردمی جهاد و شهادت طی ۲ روز ( ۱۲ و ۱۳ دی ۹۸) در باغ موزه دفاع مقدس برگزار می شود که برگزاری کمیسیون‌های مختلف در دستور کار پنجمین اجلاس سراسری فعالان مردمی جهاد و شهادت قرار داد.

تبیین کارکردهای فرهنگ جهاد و شهادت و فعالان این عرصه در گام اول و دوم انقلاب اسلامی از اهداف پنجمین اجلاس سراسری فعالان مردمی جهاد و شهادت است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha