محسن صالحینیا روز پنجشنبه در گردهمایی مدیران عامل شهرکهای صنعتی و مدیران سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در فولاد مبارکه اصفهان افزود: طرحها را باید بر اساس امکانات، منابع و مصارف اولویت بندی و اجرا کنیم.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از طرحها را میتوان بصورت مشارکتی اجرا کرد، اضافه کرد: طرحهای بسیاری در برخی استانها از جمله اصفهان، تهران، البرز و خراسان رضوی بصورت مشارکتی انجام شده و به نتیجه رسیده است.
معاون وزیر صنعت تصریح کرد: برای آبرسانی به شهرکهای صنعتی در یک دهه گذشته سازوکارهایی برای اجرا وجود داشت که امروز تغییر پیدا کرده است.
صالحینیا ادامه داد: استمرار ارائه خدمات در شهرکهای صنعتی، اصلاح و بازسازی زیرساختها، شبکههای آب و برق و ایجاد تصفیهخانه از انتطارات واحدهای تولیدی است که باید بر اساس امکانات و منابع انجام شود.
وی بیان کرد: امروز بازسازی شبکهها در هر یک از شهرکهای صنعتی، با توجه به قدمت آنها نیازمند هزینه به مراتب بیشتری نسبت به گذشته است بع با این حال باید آن سطح از خدماتی که در ابتدای قرارداد به واحدهای تولیدی مستقر در شهرکها قول داده شده، تحقق یابد تا دیگر مسائل آنها هم برطرف شود.
رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ابراز اطمینانکرد که شرکت شهرکهای صنعتی که منابع لازم را جذب و تعهداتش را بر اساس دریافت حقانتفاع و منابع دریافت کند، به هیچ وجه در شرایط بحرانی و زیانده قرار نخواهد گرفت.
وی افزود: شرکت شهرکهای صنعتی در هر استان باید بتواند مسائل شهرکها را رصد کند و در رونق تولید موثر باشد و مشکلات صنعتگران را در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید پیگیری کند.
صالحینیا تاکید کرد: بخش زیادی از واحدهای صنعتی در شهرکهای صنعتی مستقرند و این شهرکها باید رصد مشکلات این واحدها را در اولویت کاری خود قرار دهند و مسائل آنها را با تعامل با سایر دستگاهها برطرف کنند.
رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرکهای صنعتی گفت: همه شهرکهای صنعتی بعد از واگداری، بصورت هیات امنایی اداره میشوند اما در صورتی که این هیات امنا قواعد محکمی نداشته باشند لازم است روشهای اداره و ارتباط با صنعتگران خود را بهروزرسانی کنند.
وی اظهار داشت: اجرای طرح توسعه در رده زیستمحیطی واحدهایی که هماکنون در شهرکهای صنعتی مستقرند، بلامانع است اما واحدهایی که قصد دارند به یک رده بالاتر بروند باید نظر محیط زیست را هم دریافت کنند.
گردهمایی ۲ روزه تخصصی مدیران عامل شهرکهای صنعتی و مدیران سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در فولاد مبارکه، هماکنون در حال برگزاری است.
در زمان حاضر حدود ۸۲۰ شهرک و ناحیه صنعتی با استقرار حدود ۴۵ هزار واحد تولیدی در کشور فعال است.
استان اصفهان با ۷۰ شهرک و ناحیه صنعتی در ۱۲ هزار هکتار و ۱۲۰ هزار نفر اشتغال از نظر تعداد و اراضی، مقام نخست را در کشور دارد.
نظر شما