جعفر طولابی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بر اساس قانون، ستادهای تبلیغات انتخاباتی تنها در مراکز بخش ها، شهرها و شهرستان ها دایر می شوند.
وی اظهار داشت: ستاد تبلیغات انتخابات، مرکزی است که فعالیت های تبلیغاتی نامزدها، مندرج در مواد فصل ششم این قانون در آن ساماندهی و انجام پذیرد که شهرهای بزرگ در هر منطقه شهرداری می توانند یک محل را به عنوان ستاد دایر کنند.
وی تاکید کرد: مطبوعات و نشریات حق ندارند آگهی یا مطلبی علیه نامزدهای انتخاباتی درج کنند و یا برخلاف واقع مطلبی بنویسند که دال بر انصراف گروه یا اشخاصی از نامزدهای معین باشد.
فرماندار خرم آباد ادامه داد: در هر صورت نامزدها حق دارند پاسخ خود را تا ۱۸ ساعت پس از انتشار نشریه ارائه دهند و آن نشریه طبق قانون مطبوعات، مکلف به چاپ فوری مطلب هستند.
طولابی همچنین اضافه کرد: تاکنون هیچگونه اعلام نتایجی ازسوی هیات نظارت و شورای نگهبان در خصوص رد یا تایید صلاحیت داوطلبان به فرمانداری ها اعلام نشده است.
وی در خصوص انتشار برخی اخبار و شایعات در خصوص اعلام اسامی نامزدهای رد صلاحیت شده یازدهمین دوره ی مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی در فضای مجازی تاکید کرد: تا پایان وقت اداری روز شنبه ۲۱ دی هیچ لیست رسمی از جانب هیات نظارت مبنی بر تایید یا رد نامزدهای انتخاباتی به فرمانداری خرم آباد واصل نشده است.
در این دوره از انتخابات ۴۰۸ داوطلب در هفت حوزه انتخابیه لرستان ثبت نام کردند که ۱۴ نفر آنها قبل از اعلام نظر هیات های اجرایی و اعلام صلاحیت ها استعفا دادند.
تعداد داوطلبان تایید صلاحیت شده در هیاتهای اجرایی ۳۶۸ نفر و تعداد داوطلبان رد صلاحیت شده ۲۶ نفر است و پس از اعلام نظر هیاتهای اجرایی ۶ نفر دیگر نیز انصراف دادند.
لرستان ۹ نماینده در خانه ملت دارد و یکهزار و ۴۹۵ شعبه، آرا مردم استان را در انتخابات دوم اسفندماه جمع آوری می کنند.
سهم خرم آباد و چگنی از مجمع نمایندگان لرستان ۲ نفر است.
نظر شما