به گزارش خبرنگار ایرنا، هادی هاشمی نیا روز یکشنبه در جلسه شورای اداری لرستان با حضور حمیدرضا حاجی بابایی نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی افزود: توسعه در لرستان نسبت به سایر استان ها به صورت نامتوازن بوده و عدالت در این خصوص صورت نگرفته است.
وی با انتقاد از اینکه بسیاری از سخنرانی ها در حد حرف بود که بعضاً منجر به مصوبات معطل مانده نیز شده است، اظهار داشت: مردم لرستان با نگاهی دیگر واقعیات را می بینند، چراکه تکرار مکررات و سخنان بی نتیجه، ناامید کننده و ناراحت کننده است، بنابراین باید به جامعه امید ببخشیم.
نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تغییر رو به پیشرفت، توسعه و عدالت اقتصادی در لرستان با عزم و اراده مسوولان و اتحاد قوا محقق می شود، چراکه برخی استان ها زیرساخت توسعه را دارند، اما این استان همچنان از مشکلات مربوط به نبود خط ریلی، اشتغال، مسکن و معیشت رنج می برد.
هاشمی نیا یادآور شد: صادرات نیرو به معنای فقر، فلاکت و شعار درمانی است که باید برای کاهش آن عملکرد واقعی و میدانی داشته باشیم تا تغییر محسوس منجر به اشتغالزایی در لرستان ایجاد شود.
وی خطاب به حاجی بابایی اضافه کرد: با توجه به جایگاه حقوقی، سخن شما نافذتر است و انتظار می رود مطالبات مردم لرستان را از روسای قوه مقننه و مجریه بخواهید تا خیر و برکت را بعد از سفر شما لمس کنیم.
وی با تاکید بر اشتغالزایی کوتاه مدت در لرستان گفت: باید اتفاق مبارکی رخ دهد و تصمیمی جدی برای تغییر در لرستان ایجاد شود، چراکه تمام تماس های مردم با نمایندگان در زمینه اشتغال و معیشت است و از طرفی محور توسعه صنعتی، کشاورزی یا گردشگری نداریم و باید یک محور هدفمند برای اقدامات اساسی در استان تعیین شود.
۳۳ مدرسه لرستان سنگی است
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان نیز گفت: یک هزار فضای آموزشی استان نیاز به تخریب و نوسازی دارد و وجود ۱۷۰ مدرسه کانکسی از چالشهای آموزش و پرورش استان است.
سید عیسی سهرابی با اشاره به وجود ۳۳ مدرسه سنگی با هر کدام بیش از ۱۰ دانش آموز در لرستان تاکید کرد: این مدارس در صورت تخصیص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تا پایان سال برچیده میشود.
نظر شما