معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قزوین روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بازرسان این اداره کل به صورت هفتگی از واحدها و بازارهای صنایع دستی سرکشی کرده و در صورت مشاهده عرضه کالاهای خارجی به صاحبان واحدها برای جمع آوری آنها تذکر می دهند.
میثم حصاری افزود: واحدهای فروش صنایع دستی و بازارهای صنایع دستی مستقر در بناهای تاریخ حق عرضه کالاهای خارجی از جمله اجناس چینی را ندارند.
وی در ادامه با بیان اینکه در سال های اخیر برای ادارات و دستگاه های اجرایی جا افتاده که هدایای خود را از بین صنایع دستی و تولیدات ملی انتخاب کنند،افزود: این مهم در بین دانشگاه ها و بخش خصوص نیز جا افتاده اما هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم.
این مسوول گفت: به جای خرید اجناس خارجی و کمک به اشتغال و اقتصاد بیگانگان با خرید صنایع دستی از هنرمندان داخلی حمایت کرده و در راستای حمایت از اشتغال و تولید ملی گام برداشته می شود.
حصاری در ادامه از اعزام هشت تن از هنرمندان قزوینی برای عرضه محصولات خود در نمایشگاه عیدانه تهران خبر داد و گفت: این نمایشگاه ماه آینده برگزار خواهد شد و در آن هنرمندان صنایع دستی به نمایش و عرضه تولیدات خود خواهند پرداخت.
استان قزوین دارای حدود ۶ هزار هنرمند و تولیدکننده صنایع دستی است.
آینه کاری، گره چینی، جاجیم، مسگری، بافتنی های سنتی، سرمه دوزی، پن بافی،پاپیه ماشه و موج بافی از هنرهای دستی قزوین به شمار می روند.