حجت الاسلام حسن منتظری روز یکشنبه در سلسله نشستهای ایدهپردازی تربیت طلاب تراز انقلاب اظهار داشت: اگر طلاب نتوانند پاسخگوی این نیاز باشند، افراد سطحی نگر و افراطی بر جریان حوزه علوم دینی غلبه پیدا میکنند که نتیجه آن فاجعه بار است.
وی یکی از ارکان اساسی مدارس علوم دینی اهل سنت را ارتباط گیری دائم و مستمر علمی و عاطفی با طلاب دانست و افزود: این ظرفیت، مزیتی برای اساتید در تربیت طلاب است لذا باید نشست های هم اندیشی با محوریت نیازسنجی تربیتی برگزار شود.
حجت الاسلام منتظری تاکید کرد: حجرههای سنتی مدارس علوم دینی باید با حفظ هویت خود در نظام آموزشی بازنگری کنند.
مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور هدف از برگزاری این نشست را تبیین بیانیه گام دوم انقلاب در محورهای مورد تاکید در مدارس علوم دینی برشمرد و یادآور شد: اخلاق و اخلاق مداری در حوزه های علوم دینی کمرنگ شده و باید برای تقویت آن تلاش کرد.
سردار سلیمانی مظهر تربیت اسلامی
معاون آموزش و پژوهش شورای برنامه ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت کشور هم در این همایش گفت: ویژگی تربیت اسلامی این است که با فهمی جامع، عمیق و دقیق همراه است.
مرتضی یوسفیراد، سردار سلیمانی و سلیمانی ها را مظهر تربیت اسلامی برشمرد و گفت: باید معرفت حق تعالی دستاورد علوم و معارف اسلامی باشد چون حاصل این معرفت تدبیری خردورزانه و نه شیادانه در اتاق های جاسوسی دشمنان میشود که کشورها را به جان هم بیندازد.
وی بر ضرورت سه رهیافت اخلاق قرآنی، اخلاق فلسفی و اخلاق عرفانی برای شناسایی آسیب های مدارس اهل سنت و ارائه راهکارها تاکید کرد و افزود: اگر اخلاق تزکیه نشود در خدمت جنگ افروزی خواهد بود.
یوسفیراد با بیان اینکه گام اول انقلاب اثبات کرد که دین می تواند مدیریت مدنی و اجتماعی داشته باشد، اضافه کرد: در گام دوم انقلاب باید بتوانیم نهادسازی کنیم که این مساله از خودسازی شروع میشود.
نظر شما