میزان سرمایه گذاری یادشده ۶۰ میلیون دلار اعلام شد و با آغاز فعالیت واحد تولیدی یادشده سالانه ۲۳۰ هزار تن محصولات آلیاژی و رنجیره فولادی در استان تولید و روانه بازار مصرف می شود و این محصول که اغلب در صنایع فولادی کاربرد دارد نیاز کشور را به واردات تا حد زیادی کاهش خواهد داد.
هم اینک ۳۰ درصد مواد اولیه تولید محصولات آلیاژی و زنجیره فولادی در داخل ایران تامین و بقیه از خارج از وارد شود.
در این ارتباط با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد نشستی در راستای فراهم کردن زمینه جذب سرمایه گذاری، اعطای تسهیلات و واگذاری زمین و زیرساختهای لازم با حضور مسوولان اقتصادی و متولیان امور در محل مرکز خدمات سرمایه گذاری استان برگزار شد.
به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی یزد، سید مسعود عظیمی گفت: ظرفیت های لازم برای سرمایه گذاری در شهرستان های استان به خصوص بافق و ابرکوه فراهم است و در این راستای حمایت های لازم از فعالان این بخش خواهیم داشت.
وی از سرمایه گذار هندی خواست با توجه به وجود ظرفیتهای لازم در استان، محل دقیق استقرار طرح خود را مشخص کند و برای انجام اقدامات و نشست های بعدی گزارش لازم را ارائه دهد .
همچنین مدیرکل امور اقتصادی و دارایی یزد گفت: این سرمایه گذار هندی سابقه فعالیت تولید فولاد در استان را دارد و علاقه مند به توسعه فعالیت های اقتصادی در تولید آلیاژهاست.
علی نمازی با قدردانی از حمایت های مسوولان ارشد اجرایی استان از طرح های سرمایه گذاری اظهار داشت: ما به دنبال توسعه سرمایه گذاری هستیم و تصمیم نشست های مربوطه را تا حصول نتیجه پیگیری خواهیم کرد.
نظر شما