این روزها خبرهایی در رسانههای مختلف منتشر شده است مبنی بر اینکه «ابریشم ارجمندخواه» وزنهبردار و «مریم امرالله» مربی پیشین تیم ملی به صورت پنهانی در مسابقات امارات شرکت کردهاند و دلیل آن را بیتوجهی فدراسیون وزنهبرداری به این وزنهبردار دانستهاند. همچنین در اخبار منتشره عنوان شد که فدراسیون پس از مطلع شدن از حضور آنان در این مسابقات برای این وزنهبردار و سرمربی او کمیته انضباطی تشکیل داده است.
ابریشم ارجمند خواه پیش از این در تیم ملی در کنار دیگر وزنهبرداران در مسابقات جهانی تایلند و قهرمانی آسیا نینگبو چین شرکت کرد. وی در تایلند در دسته ۷۱ کیلوگرم، با ۷۷ کیلوگرم یکضرب، ۹۳ کیلوگرم دوضرب و مجموع ۱۷۰ کیلوگرم در جایگاه بیست و چهارم جهان قرار گرفت.
این وزنهبردار در مسابقات قهرمانی بزرگسالان آسیا در کشور چین و در دسته ۶۴ کیلوگرم با رکورد ۶۵ کیلوگرم یکضرب، ۸۵ کیلوگرم دوضرب و مجموع ۱۵۰ کیلوگرم در جایگاه شانزدهم قاره کهن ایستاد.
او توانست در مسابقات جهانی ۲۰ کیلوگرم رکورد خود را بهبود بخشد.
«بهار بهرامی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: مسابقات امارات که «ابریشم ارجمندخواه» وزنهبردار و مربی وی «مریم امرالله» چند ماه گذشته در آن حضور یافتند از نظر فدراسیون تنها یک دورهمی در حد یک گارگاه و غیررسمی بوده است. با توجه به شایعهها مبنی بر اینکه ما وقتی متوجه حضور پنهانی آنان در این مسابقات شدیم و برای این وزنهبردار و مربی او کمیته انضباطی تشکیل دادیم، نادرست است. برای فردی که در مسابقات غیر رسمی شرکت کرده کمیته انضباطی تشکیل نمیدهیم.
وی افزود: به این دلیل ارجمندخواه را به تیم ملی دعوت نکردیم زیرا بودجه نداریم و تنها وزنهبردارانی که توانایی کسب سهمیه المپیک را داشتند و نیز نوجوانان و جوانان را برای استعدادیابی به اردو دعوت کردیم. وزارت ورزش محدودیتهایی را اعمال کرده است و ما براساس آن حرکت میکنیم. همچنین دیگر وزنهبرداران به حال خود رها نشدهاند و کلاسهای آموزشی برای آنان در استانها برگزار میشود و مسوولیت هر فردی در هر استان به عهده آن استان است.
نایب رییس زنان فدراسیون وزنهبرداری ادامه داد: امرالله نیز دورهای سرمربی پیشین تیم بوده و اکنون نیست و باید از ظرفیت تمام مربیان استفاده کنیم و در کنار تیم ملی قرار بگیرند تا تجربه کسب کنند.
وی عنوان کرد: به نظرم منتقدان حداقل یکبار هم شده درباره کارهای مثبت فدراسیون وزنهبرداری چون کلاس تربیت مدرس و استعدادیابی خوب در این عرصه بنویسند. ما نمیگوییم که جای انتقاد نداریم اما اگر منتقدان یکبار انتقاد میکنند، بار دیگر حداقل یک نکته مثبت وزنهبرداری زنان را بنویسند. این درست نیست که همواره نکات منفی را ببینیم.
نظر شما