صالحی‌امیری: هرکجا به زنان مسوولیت دادیم موفق ظاهر شدند

تهران- ایرنا- رییس کمیته ملی المپیک گفت: در ایران هرکجا به زنان مسوولیت داده شد، موفق ظاهر شدند. زنان نقش مهمی در توسعه اخلاقی و اجتماعی جامعه دارند.

«سید رضا صالحی‌امیری» روز سه‌شنبه به عنوان دیگر سخنران همایش ملی زن و ورزش اظهار داشت: نخستین نیاز ما ایجاد باور و اندیشه درونی در متن اجتماعی است که بین زن و مرد تبعیضی وجود ندارد.

وی افزود: اصلاح جامعه بدون خانواده ناممکن است و در بحث توسعه اخلاقی و اجتماعی زنان محور جامعه هستند.

رییس کمیته ملی المپیک عنوان کرد: حضور نداشتن زنان در جامعه باعث کاهش اعتماد جامعه می‌شود، بنابراین با سه رویکرد روبرو هستیم. نخست تحجر است و در آن زن در فضای بسته خانواده تعریف می‌شود.

وی اضافه کرد: رویکرد دوم سکولاریستی و فمینیستی و رویکرد سوم عقلانی و اعتدالی است. در این رویکرد سوم زن و مرد مکمل هم تعریف می‌شوند و زن دارای رسالت اجتماعی و سیاسی است و حق حضور و تصمیم گیری در همه صحنه‌ها را دارد.

صالحی‌امیری خاطرنشان کرد: در ۲ رویداد بعدی آسیایی و المپیکی شاهد برابری کمی و کیفی زنان و مردان خواهیم بود. ما نیاز داریم با سرعت بیشتر نیمی از راه را برویم. هرکجا به زنان مسوولیت دادیم به خوبی آن را انجام داده‌اند.

وی درباره برابری جنسیتی، به حضور زنان در بازی‌های آسیایی جاکارتا اشاره کرد و گفت: اولین قدم را برداشتیم و در رویدادهای بعدی آسیایی و المپیک شاهد برابری کمی و کیفی زنان خواهیم بود. ما نیمی از راه را بعد از انقلاب رفته‌ایم و در  دوره ۱۰ ساله باید نیم دیگر راه را برویم.

رییس کمیته ملی المپیک تاکید کرد: برای ارائه تصویر ایران در جهان باید تا یک دهه آینده حضور کمی و کیفی زنان را برابر کنیم و حتی به گفته «طاهره طاهریان» نایب رییس کمیته ملی المپیک می توان سرپرستی کاروان را به زنان سپرد.

صالحی امیری در حاشیه این همایش نیز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: وقتی از توسعه صحبت می‌کنیم منظور توسعه فراگیر در همه ابعاد اعم از فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی است.

وی درباره مهاجرت برخی ورزشکارن گفت: این مهاجرت را تخریبی نبینید. در بین چند هزار نفر که مهاجرت می‌کنند چند ورزشکار هم وجود دارد.

رییس کمیته المپیک عنوان کرد: باید ببینید تعداد افراد مهاجرت کرده چقدر است و چند میلیون هم در داخل فعالیت می‌کنند.

صالحی‌امیری معتقد است کسانی که مهاجرت می‌کنند انگیزه های سیاسی ندارند بلکه محرک‌های ثانویه دارند.

وی افزود: دنیا امروز نظاره‌گر وضعیت داخلی درباره زنان است. وقتی این ظرفیت‌ها را ایجاد کنیم، در دنیا می‌توانیم بلندتر صحبت کنیم که تبعیض جنسیتی وجود ندارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha