اعرافی: زمینه کمک‌رسانی طلاب به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان فراهم شود

قم – ایرنا – مدیر حوزه‌های علمیه در نامه‌ای ضمن همدلی با آسیب دیدگان از سیل در استان سیستان و بلوچستان به مدیران مراکز و مدارس علمیه حوزه‌های علمیه در استان‌ها دستور داد تا زمینه کمک‌رسانی طلاب به مردم آسیب‌دیده از سیل را فراهم کنند.

در نامه آیت‌الله علیرضا اعرافی که شامگاه سه‌شنبه در مرکز خبر حوزه منتشر شده آمده است: فاجعه سیل خسارت‌بار استان سیستان و بلوچستان که به جان باختن شماری از هم‌میهنان عزیز و وارد آمدن خسارت‌های سنگین مالی به اقشار مختلف و روستاییان گرامی شد، حادثه‌ای تلخ،دردناک و مصیبت‌بار است.

در این نامه تصریح‌شده است: این‌جانب با تاثر و اندوه فراوان، با همدلی و همدردی، ضمن عرض تسلیت به مصیبت دیدگان، صبر و سلامتی آنان را از خداوند مسالت داشته و رحمت و مغفرت برای جان‌باختگان خواهانم.

در این نامه اضافه‌شده است: بی‌گمان چنان‌که رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی)فرموده‌اند، وظیفه مسئولان ذی‌ربط و حوزه‌های علمیه، روحانیت معظم و معزز، کمک مادی و معنوی به آسیب دیدگان و تسکین آلام و رنج‌های بازماندگان و کاستن از اندوه آنان است، از خداوند منان صبر جمیل برای بازماندگان و پاداش نیک الهی برای جان‌باختگان مسالت می‌نمایم.

در این نامه تصریح‌شده است: از مدیران ارجمند حوزه‌های علمیه استان‌ها و مراکز و مدارس وابسته می‌خواهم تا با هماهنگی نهادهای مسئول کشور و نماینده معزز ولی‌فقیه در استان و نهادها و مراکز حوزه‌ای و ذی‌ربط، زمینه‌های لازم برای هرگونه همیاری با آسیب دیدگان و حضور منسجم طلاب و روحانیان در مناطق سیل‌زده و ارائه خدمات خالصانه به مردم استان سیستان و بلوچستان را فراهم آوردند و نیز در تبلیغ و ترغیب ملت شریف ایران به یاری هم‌وطنان عزیزمان کوشا باشند، مدیران محترم در تنظیم برنامه‌های مدارس و مراکز بر اساس توضیح بالا و با هماهنگی لازم با مسئولان ذی‌ربط مدیریت حوزه‌ها دارای اختیار و مجازند.

بارش باران سیل‌آسا در جنوب شرق کشور که از شامگاه پنجشنبه ۱۹ دی آغازشده، استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان را تحت تاثیر قرار داده و سبب جاری شدن سیلاب در این استان‌ها شده است.

شرایط در استان سیستان و بلوچستان از سایر استان‌ها وخیم‌تر اعلام‌شده به‌طوری‌که میزان بارش‌ها در جنوب استان نسبت به سال گذشته ۲۶ برابر شده است و درنتیجه سرریز شدن آب از پشت سدهای استان را در پی داشته است.

اکنون در سیستان و بلوچستان تعداد ۵۰۰ روستا و ۱۴ شهرستان درگیر سیل هستند و ۲۰ هزار واحد مسکونی براثر جاری شدن سیلاب تخریب کلی و جزیی دیده است.

باوجود تلاش امدادگران، چادر، مواد غذایی بسته‌بندی، پتو و ملزومات پزشکی و بهداشتی از اقلام ضروری موردنیاز مردم منطقه است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha