مجوز بیش از ۳۵۰ مدرسه استثنایی غیردولتی صادر شد

تهران- ایرنا- رییس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی گفت: بیش از ۳۵۰ مجوز در شورای نظارت مرکزی برای تاسیس مدارس غیردولتی به آموزش و پرورش استثنایی صادر شده است.

مجتبی زینی‌وند روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش، درباره تاسیس مدارس استثنایی غیردولتی اظهار کرد: به سازمان استثنایی کشور اعلام شده که متناسب با ظرفیتی که احساس نیاز می‌کنند، تقاضای تاسیس مدرسه غیردولتی استثنایی را بدهند و بی شک مجوز این موضوع صادر می‌شود.

وی افزود: تمامی مراحل صدور مجوز برای تاسیس مدارس استثنایی غیردولتی از انتخاب و تشخیص افراد و همچنین تشکیل پرونده به سازمان آموزش و پرورش استثنایی داده شده است.

رییس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی اعلام کرد، آموزش و پرورش استثنایی به هر تعداد مدرسه غیردولتی استثنایی نیاز باشد، پس از تشکیل پرونده در شورای نظارت مرکزی با صدور مجوز موافقت می‌کند.

زینی وند خاطرنشان کرد: در شورای نظارت مرکزی یک زمان ویژه‌ برای بررسی پرونده‌های مدارس استثنایی قرار داده شده است و سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت مردمی آمادگی صدور مجوز به اندازه نیاز در این موضوع را دارد.

۱۰۰ درصد معلمان کارت صلاحیت حرفه‌ای داشته باشند

وی همچنین در ادامه درباره لزوم دارا بودن کارت صلاحیت حرفه‌ای معلمان در مدارس غیردولتی عنوان کرد: سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت مردمی سال گذشته بر روی داشتن کارت صلاحیت حرفه‌ای ۵۰ درصد معلمان هدفگذاری کرده بود.

زینی وند افزود: معلمان باید در یک سری از دوره‌های آموزشی سازمان مدارس غیردولتی شرکت کنند تا در نهایت کارت صلاحیت حرفه‌ای را بدست آورد، اما سازمان امسال در بحث آموزش با مشکلاتی رو به رو شد.

کارت صلاحیت حرفه‌ای برای معلمان، یک مدرک مهارتی است که هر پنج سال یک بار صادر می‌شود. این کارت مهارت های لازم برای تدریس و کلاس‌داری و ویژگی‌های شخصی و قدرت بیان و صلاحیت اخلاقی و قدرت بیان و توانمندی‌های اجتماعی و روانی افراد را در نظر می گیرد.

رییس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت مردمی گفت به گونه ای هدف گذاری شده تا پایان تابستان سال۹۹ ، ۱۰۰ درصد معلمان غیردولتی باید کارت صلاحیت حرفه‌ای را داشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha