سید مصطفی منزوی روز دوشنبه درگفتوگو با خبرنگار ایرنا، ضمن اشاره به اینکه حجم مراجعه برای سرمایهگذاری دربخش کشاورزی استان قابلتوجه است، بیان کرد: نکته مهم در واگذاری طرحهای شناسایی شده به سرمایهگذاران، بررسی اهلیت آنان در اجرای این فعالیتهای اقتصادی است.
وی افزود: سرمایهگذاران باید توانایی لازم برای فعالیت درعرصههای اقتصادی شناسایی شده را داشته و با مهارتهای موردنیاز درزمینهٔ بازاریابی محصولات کشاورزی و صنایع وابسته، آشنا باشند.
وی ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی قم نیز آمادگی دارد تا به سرمایهگذاران دارای اهلیت و توانمند، خدمات مشاورهای و تخصصی موردنیاز برای داشتن کسبوکار موفق در این حوزه مهم اقتصادی را ارائه دهد.
منزوی گفت: مهمترین اولویتهای بخش کشاورزی استان برای حضور سرمایهگذاران در حوزه ایجاد و توسعه کشتهای گلخانهای، گسترش کشت گیاهان دارویی، تاسیس صنایع تبدیلی و تکمیلی و طرحهای مرتبط با توسعه شیلات است.
وی افزود: بستههای حمایتی متنوعی همچون پرداخت تسهیلات رونق تولید برای کمک به حضور بخش خصوصی در فرصتهای سرمایهگذاری حوزه کشاورزی استان در نظر گرفتهشده است و این روند همچنان ادامه دارد.
وی بیان کرد: سرمایهگذاری دربخش کشاورزی علاوه بر دستاوردهای اقتصادی و توسعه فضای تولید و اشتغال، موجب خودکفایی در تامین محصولات اساسی و افزایش امنیت غذایی مردم میشود و به همین دلیل از اهمیت ویژهای نسبت به سایر حوزهها برخوردار است.
در بخش کشاورزی کل زمینهای قابلکشت قم برابر ۱۰۵ هزار و ۷۳۰ هکتار است که این رقم ۴۶ صدم درصد کل اراضی قابلکشت کشور هست؛ مجموع کشت سبز استان شامل ۲۱ هزار هکتار باغ و ۴۴ هزار هکتار زراعت است.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال برابر ۷۴۶ هزار تن شامل ۴۲۵ هزار تن محصولات زراعی و باغی، یک هزار و ۵۰۰ تن آبزیان و ۳۲۰ هزار تن محصولات دامی است.
نظر شما