آزاد حکمت روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تاکنون عملیات تبدیل کابل مسی به فیبر نوری در سه روستای بنی رزان، قائی برد و احمد آباد بانه و روستای آساوله سنندج انجام شده است.
وی اضافه کرد: قرار است در فاز دوم این طرح و تا پایان سال جاری کار تبدیل کابل مسی به فیبر نوری در ۴۴ نقطه روستایی (روستاهای اقماری/ مراکز اصلی) با ۱۲۳ کیلومتر انجام شود.
مدیر مخابرات منطقه کردستان افزود: افزایش رضایتمندی، ارائه انواع سرویسها در بستر IP، بهبود کیفیت خدمات مخابراتی در حوزه تلفن ثابت و ارتقای امنیت اطلاعات از جمله مزایای ایجاد فیبر نوری است.
حکمت یادآور شد: در راستای ارتقا و یکسانسازی سطح خدمات به مشترکان، افزایش کیفیت محصولات مخابراتی در تمام نقاط شهری و روستایی از جمله برنامههای مخابرات منطقه است.
وی از اجرای چهار هزار و ۶۰۰ کیلومتر شبکه فیبر نوری در استان خبر داد و گفت: بهرهمندی مشترکان از ارتباطات بروز مبتنی بر تکنولوژی IP BASE و همچنین حرکت روبه تند و گرایش به شهر هوشمند، استفاده از تجهیزات فیبر نوری را ناگزیر کرده است.
در حال حاضر یک هزار و ۶۰۱ روستای کردستان از خدمات ارتباطی مخابرات بهرهمند هستند، تعداد شمارههای منصوبه تلفن ثابت در کردستان، ۵۸۶ هزار و ۴۱۲ فقره و مشغول بکار نیز ۴۹۰ هزار و ۴۴۲ مورد است.
نظر شما