به گزارش خبرگزاری آناتولی، مقامات رژیم صهیونیستی به بهانه عدم مجوز ساخت اقدام به تخریب این خانه ها کردند.
در همین حال مدیر دفتر مقابله با شهرک سازی جنبش آزادیبخش فلسطین در گفت و گو با آناتولی اعلام کرد که این پنجمین باری است که نیروهای اسرائیلی با ورود به شهرک «بیت جالا» در شهر «بیت لحم» واقع در جنوب کرانه باختری اقدام به تخریب منازل فلسطینیان می کنند.
وزارت خارجه فلسطین هم چندی قبل با صدور بیانیه ای اعلام کرد که بر اساس گزارش «دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل» میزان تخریب منازل فلسطینیان در سال ۲۰۱۹ نسبت به مدت مشابه سال گذشته (۲۰۱۸)، ۳۵ درصد افزایش داشته است.
وزارت خارجه فلسطین در بیانیه خود اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۹ میلادی ۶۱۷ منزل را در کرانه باختری و قدس اشغالی تخریب کرده است؛ موضوعی که باعث مهاجرت اجباری ۸۹۸ شهروند فلسطینی شده است.
از سویی بنابر پیمان «اسلو- ۲» که در سال ۱۹۹۵ میان فلسطینی ها و رژیم صهیونیستی امضا شد، کرانه باختری به سه منطقه «الف»، «ب» و «ج» تقسیم شد.
منطقه «الف» شامل ۱۸ درصد از کرانه باختری به لحاظ امنیتی و اداری تحت اداره تشکیلات فلسطینی است؛ منطقه «ب» که ۲۱ درصد کرانه باختری را دربر می گیرد، مدیریت غیرنظامی آن با تشکیلات فلسطینی و مدیریت امنیتی آن با رژیم صهیونیستی است.
منطقه «ج» نیز ۶۱ درصد کرانه باختری را شامل می شود که کنترل آن به صورت کامل در اختیار رژیم صهیونیستی است.
رژیم صهیونیستی از زمان اشغال کرانه باختری در سال ۱۹۶۷ میلادی، شهرک سازی و تصرف منازل فلسطینی ها را در منطقه «ج» که بزرگ ترین بخش کرانه باختری محسوب می شود را آغاز کرده است.
۲۳ دسامبر ۲۰۱۶ (آذر ۹۵) نیز قطعنامه ۱۲۳۴ در شورای امنیت سازمان ملل به تصویب رسید که بر اساس آن اسرائیل باید هرچه سریع تر به شهرک سازی های خود در اراضی اشغالی فلسطین پایان دهد.
در حال حاضر ۴۰۰ هزار شهرک نشین در کرانه باختری و ۲۰۰ هزار شهرک نشین نیز در قدس شرقی زندگی می کنند که بر اساس قوانین بین المللی اسکان این افراد در مناطق مذکور غیرقانونی است.
نظر شما