«مروارید شهر» بدون پیش‌بینی سرانه‌های خدماتی مجوز دریافت کرده است

تهران-ایرنا- رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره اینکه شهرک «مروارید شهر» منطقه ۲۲ پایتخت بدون پیش‌بینی زیرساخت و سرانه‌های خدماتی در دوره مدیریت شهری گذشته مجوز دریافت کرده است، گفت: در آینده با کاهش شدید کیفیت زندگی در این منطقه مواجه خواهیم شد.

محمد سالاری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به بازدید خود و اعضای کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران از منطقه ۲۲ و شهرک مروارید شهر در غرب این منطقه اظهارداشت: شهرک مروارید شهر در مساحت حدود ۵۸ هکتار در بخش کوهپایه‌ای البرز واقع شده است.

وی گفت: در این شهرک حدود ۹هزار واحد مسکونی در ۵۹ برج طراحی شده که تعدادی از آنها ساخته شده و باقی برج‌ها هم در حال ساخت هستند و برآورد می‌شود با ضریب سکونت ۳.۴ دهم خانوار بیش از ۳۰ هزار نفر در شهرک مروارید شهر ساکن شوند.

سالاری، رعایت‌نکردن اصول مشرفیت و ایجاد فضاهای باز بین برج‌ها را از مشکلات اساسی برج‌های این شهرک عنوان کرد که در دوره مدیریت شهری گذشته مجوز دریافت کردند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه فاصله بین بعضی از برج‌های شهرک مروارید شهر تنها هفت تا ۱۰ متر است، افزود: در حال حاضر نگرانی از سوی اعضای شورای شهر و صاحبنظران ایجاد شده که اگر همه این برج‌ها ساخته شود، شاهد یک بحران اجتماعی، هویتی و کاهش شدید کیفیت زندگی ما در آنجا شاهد خواهیم بود.

وی بیان کرد: با این روند ساکنان برج‌های مروارید شهر اعتراض شدیدی به مدیریت شهری، سازمان‌ها و نهادهای خدمات‌رسان خواهند کرد که چرا این منطقه فاقد سرانه‌های فضای سبز، آموزشی، مذهبی، ورزشی، امنیتی، انتظامی است.

سالاری با اشاره به گزارش شهردار منطقه ۲۲ از روند ساخت برج‌های شهرک مروارید اظهارداشت: بر طبق این گزارش، در دوره مدیریت گذشته ضمن ارائه پروانه ساخت به تمامی برج‌ها، عوارض هم به صورت کامل دریافت شده است و شهرداری فعلی صرفا باید مجوزهای آنها را صادر کند.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه شهرداری برای ایجاد شبکه معابر در آن منطقه، نیازمند ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار است، افزود: با توجه به محدودیت‌های درآمدی شهرداری به خصوص در منطقه ۲۲ این امر با مشکلاتی مواجه است.

وی گفت: شهرداری منطقه ۲۲ ظاهرا از نظر درآمدزایی منطقه برخورداری است اما در واقع اینطور نیست، به دلیل اینکه بارگذاری‌های درآمدزایی آن قبلا پیش فروش شده و شهرداری فعلی فقط باید یکسری پروانه‌ای را صادر کند و هیچ گونه درآمد دیگری را از آنها طلب ندارد اما در قبالش باید مجموعه‌ای از عملیات عمرانی را در حوزه زیرساختی انجام بدهد.

سالاری بیان کرد: کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران از شهرداری منطقه ۲۲ درخواست کرد برای جلوگیری از ایجاد چالش بین برج‌های به دلیل رعایت اصول مشرفیت‌ها، بازنگری در طرح‌ها صورت گیرد که اعلام شد این حقوق مکتسبه شده و شهرداری از لحاظ قانونی دیگر چنین امکانی را ندارد.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران اظهارداشت: شهرداری منطقه ۲۲ یک محدوده‌ای را در بخش شمال شرقی، علی‌رغم اینکه قرار بود در دوره مدیریت شهری گذشته، در آن برج‌سازی شود، حفظ کرده و قرار است سرانه های خدماتی به صورت متمرکز در این منطقه درنظر گرفته شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha