رییس دبیرخانه سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت:همه اشخاص و ارگانها باید سهمی در حوزه سلامت برعهده بگیرند تا بتوان آن را در جامعه ارتقا و گسترش داد.
علی حیرانی افزود: سرمایه گذاری در بخش آموزش عمومی، اشتغالزایی، افزایش ایمنی جادهها و بالا بردن سطح سواد و آگاهی جامعه از جمله عوامل اجتماعی موثر بر سلامت افراد است.
وی ادامه داد: کم توجهی افراد و ارگانهای مربوطه به حوزه سلامت منجر به مرگ زودهنگام و یا معلولیتهای جسمی و تاثیر منفی بر ابعاد مختلف جامعه می شود.
وی امید به زندگی در کشور را برای آقایان ۷۲ سال و برای خانمها ۷۴ سال عنوان و تصریح کرد: داشتن جامعه سالم منوط به سلامتی جسمی، روانی و اجتماعی افراد آن جامعه است.
رییس دبیرخانه سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان افزود: الگوی زندگی و رفتارهای روزمره مردم از قبیل زمان خواب، داشتن فعالیت فیزیکی و میزان مصرف نمک بیش از ۳۰ درصد بر سلامتی آنها تاثیرگذار است.
وی ادامه داد: سلامتی به معنای نداشتن بیماری نیست، بلکه داشتن آسایش و رفاه در بعدهای جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی را شامل میشود.
حیرانی سلامتی را حاصل فعل و انفعالات اجتماعی دانست و تاکید کرد: تحت تاثیر قرار دادن باورهای مردم با نشان دادن تبعات رفتارهای ناسالم، یکی از شیوههای تغییر رفتار برای داشتن زندگی سالم است.
رییس دبیرخانه سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه ۲۵ تا ۳۰ درصد از مردم کشور فشار خون بالا دارند افزود: برنامه ریزی دقیق، نزدیکی بیشتر به مردم، عملیاتی کردن راهکارهای ارائه شده و مسوولیت پذیری همه افراد و دستگاهها، ما را به سوی داشتن جامعه ای سالم همراه با رفاه سوق میدهد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتردر میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما