رییس مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: واحدهایی که اخیرا جذب شدهاند در حوزه های صنعت و معدن، الکترونیک و الکترومکانیک، زیست فناوری و فناوری اطلاعات هستند که از نظر فرآیند تجاریسازی، در وضعیت ساخت نمونه و تولید نیمهصنعتی میباشند.
دکتر برومند صلاحی با بیان اینکه مرکز رشد، محدودیتی در جذب و حمایت از ایدههای فنمحور و ثروت آفرین ندارد، افزود: توانمندسازی واحدهای فناور از طریق حمایتهای مالی، ارائه مشاورههای عمومی و تخصصی در زمینههای حقوقی، مالی، بازرگانی، بازاریابی، بیمه، ثبت اختراع، ثبت برند، استانداردسازی و کسب مجوز در دستور کار مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه قرار دارد تا این واحدها بتوانند ایدههای خود را به محصول قابل رقابت تبدیل و روانه بازار کنند.
رییس مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی ادامهداد: حضور واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه در نمایشگاههای ملی و استانی فرصت عقد قراردادهای بسیار مناسبی را برای تعدادی از شرکتهای تحت پوشش مرکز فراهم آورد.
او اظهار امیدواری کرد مسوولان استان در راستای حمایت از تولید ملی و انگیزه بخشی به شرکتهای فناور و شرکتهای دانشبنیان، خرید محصولات تایید شده این شرکتها را در اولویت قرار دهند.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام آموزشکده کشاورزی و با پذیرش ۳۸ دانشجو در رشته کشاورزی عمومی فعالیت آموزشی خود را آغاز کرد و در حال حاضر در ۲۰۱ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در حدود ۱۱ هزار دانشجو دارد که در ۱۱ دانشکده مشغول تحصیل هستند.
نظر شما