«سعیدرضا شاهمحمدی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۱۸ هزار و ۲۰۲ نفردوره از این آموزشها در بخش دولتی بهصورت ثابت، سیار شهری، برگزاری در ندامتگاهها، پادگانها، بخش روستایی، صنایع و جوار دانشگاهی بوده است.
وی اظهار داشت: عناوین آموزشهای برگزار شده در بخش دولتی در رشتههای تراشکاری، جوشکاری، برق، الکترونیک، ابزار دقیق، مکانیک خودرو، صنایع چوب، آسانسور، سیانسی و عمران بوده است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان مرکزی گفت: در ارایه آموزشهای مهارتی در بخشهای صنایع، روستایی، ثابت و سیار شهری اداره کل استان موفق به تحقق اهداف آموزشی شده است.
شاه محمدی، شاخه فعالیت بخش خصوصی فنی و حرفهای استان را شامل کشاورزی، صنعت، فرهنگ و هنر و خدمات عنوان کرد و این حوزه را به عنوان بازوی توانمند مجموعه برشمرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان مرکزی گفت: ۱۳ هزار و ۹۵۷ نفردوره آموزش مهارتی نیز با عاملیت بخش خصوصی امسال در بیش از ۲۷۰ حرفه صورت گرفته است.
شاهمحمدی افزود: ۳۲ هزار و ۱۵۹ نفردوره آموزش مهارتی در ۲ بخش زنان و مردان و خوشههای خدمات، صنعت، فرهنگ و هنر و کشاورزی بوده است.
وی اظهار داشت: ۲۸۰ موسسه کارآموزی در استان مرکزی وجود دارد که ۲۰۵ موسسه آن فعال است و عملکرد قابل قبولی را در سال جاری داشتهاند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان مرکزی گفت: توانمندسازی مهارتی افراد جامعه زیربنای اقتصاد مقاومتی است و این سیاست با جدیت دنبال میشود.
شاهمحمدی افزود: سیاست آموزشی در مراکز آموزش فنی و حرفهای مبنی بر ارایه آموزشها به شکل رایگان است اما برخی صاحبان صنایع از این فرصت بهره لازم را نمیبرند و یا از این قابلیت بیاطلاع هستند که میطلبد رسانههای جمعی برای معرفی این ظرفیت در کنار آموزشهای فنی و حرفهای گام بردارند.
اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان مرکزی با بیش از ۱۷۰ آموزشگاه آزاد و ۲۱ مرکز دولتی کار آموزش مهارتهای مختلف را در این استان برعهده دارد.
استان مرکزی یکی از قطبهای مهم کشور در حوزه صنعت و خدمات در قلب کشور است.
نظر شما