۳۰ دی ۱۳۹۸، ۱۹:۲۳
کد خبرنگار: 1762
کد خبر: 83641513
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

فرماندار مراغه: خیران در برنامه شهر سالم و ایمن مشارکت کنند

مراغه - ایرنا - معاون استاندار و فرماندار ویژه مراغه با اشاره به اجرای برنامه شهر سالم و ایمن در این شهرستان گفت: کمیته مدارس سالم و ایمن یکی از مهمترین کمیته‌های تخصصی این طرح است که برای اجرای هرچه بهتر و مطلوب‌تر آن، ورود خیران مدرسه‌ساز ضروری و مهم است.

حمید شکری روز دوشنبه در نشست شهر سالم و ایمن مراغه با موضوع بررسی کمیته مدارس سالم و ایمن اظهار کرد: حمایت خیران مدرسه ساز از پایگاه های تغذیه سالم مدارس و جذب نیرو و دیگر شاخص ها سلامت می تواند مراغه را در اجرای هر چه بهتر این برنامه کمک کند.
وی گفت: تهیه لیست نیازهای کمیته مدارس سالم و ایمن و سپس حرکت به سمت پیشبرد اهداف و برنامه های شهر سالم و ایمن مراغه با حمایت های دستگاه های اجرایی و خیران امری امکان پذیر و قابل اجرا است.
شکری گفت: این برنامه در برخی از شهرستان‌های کشور فقط در یک حوزه آن هم در شهر ایمن در حال اجراست که خوشبختانه در مراغه از ابتدای بهمن ماه سال گذشته هم با عنوان شهر سالم و هم شهر ایمن به صورت عملی اجرا می‌شود و پس از گذشت یکسال با توجه به ظرفیت های بالای مراغه وضعیت مطلوب و رو به رشدی داشته است.
وی گفت: مراغه یکی از شهرهای دارای پتانسیل در این حوزه در سطح استان است که با استقبال مسوولان در حال حاضر شاهد اجرای برنامه شهر سالم و ایمن در این شهر هستیم.
وی اضافه کرد: طرح مروج سلامت که امسال در ۱۲۷ مدرسه مراغه در حال اجراست می تواند مکمل خوبی برای برنامه شهر سالم و ایمن مراغه باشد.
فرماندار مراغه ادامه داد: در سال های گذشته طرح مدرسه ای مروج سلامت در ۷۸ مدرسه این شهر در حال اجرا بود که خوشبختانه با تعامل دستگاه های متولی و در راستای اهداف برنامه شهر سالم و ایمن مراغه این آمار به ۱۲۷ مدرسه رسیده است.
شکری به اهمیت مربی بهداشت در مدارس و تاثیرگذاری آن در این برنامه اشاره کرد و گفت: در سال های گذشته یازده مربی بهداشت در مدارس شهرستان فعالیت می کردند که این تعداد براساس استانداردها به ازای هر ۷۵۰ دانش آموز یک مربی بهداشت هم خوانی نداشته که خوشبختانه امسال با همکاری دانشکده علوم پزشکی و دیگر نهادها و همچنین اجرای برنامه شهر سالم و ایمن در مراغه ۴۷ مربی بهداشت در مدارس شهرستان فعالیت می کنند.
وی به کمیته‌های تخصصی تشکیل شده در دبیرخانه این برنامه اشاره کرد و گفت: این کمیته‌ها شامل کمیته کاهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، کمیته کاهش حوادث و سوانح ترافیکی، کمیته مدارس سالم و ایمن، کمیته توسعه سلامت و سبک زندگی سالم، کمیته فضای شهری سالم و ایمن و کمیته دانشگاه‌های سالم و ایمن می‌باشد.
وی به اهمیت این برنامه در سطح جهانی و سازمان‌های بین‌المللی اشاره کرد و گفت: در صورت اجرای صحیح و مناسب این برنامه می‌توانیم شاهد رشد گردشگر در شهرستان و معرفی پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های مراغه باشیم.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha