اینجا خراسان شمالی است بخشی از امنیت ایران بزرگ

بجنورد- ایرنا- برگزاری سومین دوره مسابقات جهانی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی با حضور ۲۰ کشور جهان در نقطه مرزی نشان از امنیت یکپارچه کشور دارد.

طرح ناامن جلوه دادن ایران از ترفندهای سیاسی و اقتصادی به ورزش رسیده است، ورزش در حالی به عنوان یک کنش فراگیر در تیررس اقدامات یکجانبه معاندان قرار گرفته که آنان در چند سال گذشته از طرح انزوا سیاسی و تحریم اقتصادی بهره‌ای نبرده‌اند بلکه برخی حربه‌ها برای آنان نتیجه عکس داده است.

تهدید به لغو میزبانی ایران در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و لغو میزبانی جام جهانی کشتی فرنگی در حالی ابتدای یک مسیر برای برخورد غیر منصفانه با ایران محسوب می‌شود که آنچه در کشور ما می‌گذرد فراتر از ادعای رسانه‌های غربی و منطقه‌ای است.

در گیر و دار ادعای لغو میزبانی لیگ قهرمانان آسیا به بهانه نبود امنیت، استان خراسان شمالی در مرز ایران و ترکمنستان میزبان بیش از یکصد ورزشکار باستانی کار است.

میزبانی که نه تنها پیش فرض مدعیان را باطل می‌کند بلکه ورزش باستانی و کشتی پهلوانی نمادی از فرهنگ معنوی ایران است که می‌تواند در سطح جهان گسترش پیدا کند.

برگزاری این رقابت‌ها بدون دغدغه امنیتی ورزشکاران را آسوده خاطر کرده است.

امنیتی که «محمدعلی شجاعی» استاندار خراسان شمالی از آن به عنوان نعمت یاد می‌کند و آن را مرهون خون شهدای مقاومت می‌داند. او در مراسم افتتاحیه گفت که پیام ورزش صلح و دوستی است و این بخشی از ارزش‌های اسلامی به شمار می‌رود. گرچه تاکید بر صلح به معنای نادیده گرفتن زیاده‌گویی مستکبران نیست بلکه پاسخ سپاه به آمریکا بخشی از مقاومت مردم ایران است.

تاکید استاندار خراسان شمالی بر امنیت از سوی رییس فدراسیون جهانی ورزش زورخانه‌ای نیز مورد تایید قرار گرفت. «محسن مهرعلیزاده» رییس فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی در این زمینه گفت: امنیت مسابقات،  تنها بخشی از امنیت ایران بزرگ است و برگزاری این مسابقات در سطح جهانی نشان از آن دارد که ایران توانایی تورنمت‌های بزرگ دارد. فضا سازی کنونی استکبار جهانی به خاطر سیلی انتقام است.

تمجید از امنیت حاکم بر ایران نه تنها از سوی مسوولان داخلی نیست بلکه ورزشکاران حاضر در مسابقات نیز به این مهم مهر تایید می‌زنند.

«مینگ سو» ورزشکار کره‌جنوبی با بیان اینکه در ایران احساس آرامش دارد به خبرنگار ایرنا گفت: از سئول تا تهران و از تهران تا بجنورد مشکلی نداشتم و فضای ایران به من آرامش می‌دهد.

این امنیت تنها در کلام ورزشکاران نبود بلکه در رفتار آنان نیز به بهترین شکل ممکن دیده شد. در مسیر اعزام به مسابقات از مشهد تا بجنورد همسفر چند ورزشکار ازبکستانی، تاجیکستانی، آذربایجان و کامرون بودم ورزشکارانی که بدون هیچ واهمه‌ای در طول سفر به عکس‌برداری و سلفی گرفتن با برخی جذابیت‌های خراسان شمالی و رضوی بودند.

دیگر ویژگی بارز این مسابقات همدلی مردم و مسوولان در برگزاری تورنمنت بود. جایی که ادارات و نهادهای مختلف به گونه‌ای در ساماندهی رقابت‌ها شرکت کردند که کاستی در بخش‌های مختلف دیده نشد. همچنین میزان استقبال مردم از هنرنمایی باستانی‌کاران چشمگیر بود. این در حالی است که سومین دوره رقابت‌ها در روز وسط هفته برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha