سید سعید شاهرخی روز سه شنبه در آیین بهره برداری همزمان از طرح های توسعه ای شرکت های توزیع نیروی برق بیان کرد: مردم این استان خواهان منبع مطمئن آب و تعیین تکلیف منبع آب آشامیدنی هستند.
وی اضافه کرد: رقم پیش بینی شده برای طرح انتقال آب به همدان نمی تواند آب آشامیدنی را در کوتاه مدت به همدان برساند بنابراین انتظار می رود علاوه بر پیش بینی اعتبار مناسب، برنامه زمانبندی برای اجرای این طرح پیش بینی شود.
استاندار همدان اظهار داشت: با توجه به سند سه ساله استان که منطبق بر برنامه توسعه کشور بوده دنبال سرمایه گذاری سالانه پنج هزار میلیارد تومان و ایجاد سالانه ۲۰ هزار شغل در همدان هستیم.
شاهرخی افزود: یکی از ملزمات محقق شدن سرمایه گذاری و استقرار واحدها و صنایع، تامین برق مورد نیاز واحدهای صنعتی است چراکه در همدان مشکلاتی در این حوزه داریم.
وی ادامه داد: یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در بخش معدن در جوکار ملایر سرمایه گذاری شده که علاوه بر این محل دیگر شهرک های صنعتی نیز نیازمند برق هستند.
استاندار همدان گفت: هر هفته چند طرح حوزه برق و طرح های موثر در زندگی مردم در حوزه وزارت نیرو بهره برداری می شود که شایسته تقدیر است.
شاهرخی افزود: انتقال پساب شهر همدان به نیروگاه شهید مفتح فامنین با اجرای لوله گذاری به طول ۴۴ کیلومتر، موجب نجات دشت کبودراهنگ شد.
وی ادامه داد: تخصیص سه میلیون متر مکعب آب به منطقه ویژه جهان آباد فامنین مشکل آب دو پتروشیمی را حل کرد.
استاندار همدان یادآوری کرد: در سیلاب فرودین سالجاری از نظر بارش با میانگین ۱۳۴ میلیمتر در ۲۴ ساعت همدان رتبه دوم بارندگی را در کشور داشت با این وجود ۱۰۰ میلیون متر مکعب آب پشت سدها ذخیره شده ، در لایروبی خوب عمل شد و با وجود حجم بارندگی بالا، کمترین خسارت را داشتیم.
شاهرخی بیان کرد: سد گرین نهاوند در حال اجرا ، سد خرم رود تویسرکان به بخش خصوصی واگذار شده و سد نعمت آباد به زودی آماده افتتاح می شود.
وی افزود: در حوزه آب آشامیدنی ۱۰۰ درصد مردم از این نعمت بهره مند شدند و در حوزه فاضلاب، پوشش از ۵۰ به ۷۵ درصد در دولت تدبیر و امید رسیده است.
نظر شما