ولی بهره مند روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با تقویت این امواج ورود سامانه بارشی از بامداد چهارشنبه شاهد بارش باران گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید در پاره ای مناطق به ویژه کوهستانی و سردسیری بارش برف پیش بینی می شود.
وی افزود: در گردنه ها و جاده های مواصلاتی اختلال در تردد جاده ای و لغزندگی جاده ها را به همراه خواهد داشت.
کارشناس اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این سامانه به تدریج روز پنجشنبه از جو استان خارج خواهد شد.
بهره مند ابراز داشت: یاسوج ۲.۲ - و امامزاده جعفر به ترتیب ۱۷.۶ درجه سانتیگراد به ترتیب سردترین و گرمترین نقاط استان در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز روز گذشته در مورد ورود سامانه بارشی روز چهارشنبه دوم بهمن ماه به این استان به هم استانی ها هشدار داد.
وحید محمدی تبار بیان کرد: با توجه به ورود سامانه بارشی به استان دستگاههای خدماترسان و عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران استان و شهرستان های هشت گانه در آماده باش کامل باشند.
وی عنوان کرد: دستگاه های خدمت رسان و عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران در مناطق مختلف استان، اقدامات و تمهیدات لازم را برای جلوگیری از بروز خسارت انجام دهند.
محمدی تبار افزود: مسافران ، گردشگران و ساکنان استان با رعایت نکات ایمنی و توجه به هشدارها، تدابیر لازم را اتخاذ و حتیالامکان از مسافرتهای غیرضروری خودداری کنند.
میانگین میزان بارش باران در استان در سال زراعی ۱۳۹۸-۱۳۹۹ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۹۰ میلیمتر کاهش یافته است.
دفتر مطالعات پایه منابع آب ایران کهگیلویه و بویراحمد را در سال زراعی ۹۷ و ۹۸ از نظر میانگین بارندگی استانها در رتبه دوم پربارش ترین ها اعلام کرد.
بارش سال زراعی گذشته (۹۷-۹۸) ۸۹۱ میلیمتر بوده است.
کهگیلویه و بویراحمد با ۷۲۳ هزار نفر جمعیت یک درصد مساحت کشور را در اختیار دارد.
کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار و ۲۴۹ کیلومترمربع، سرزمینی مرتفع و کوهستانی با اقلیم سردسیری و گرمسیری در جنوب غربی ایران قرار دارد.
این استان یک درصد مساحت کشور را در اختیار دارد.
نظر شما