رضا کیانیان بازیگر و طراح صحنه دکتر نون شد
رضا کیانیان در تازهترین حضور خود در تئاتر با بازی و طراحی صحنه نمایش دکتر نون زنش را بیشتر از مصدق دوست دارد به تالار وحدت میرود.
این بازیگر آخرین بار در سال ۹۳ با بازی در نمایش مردی برای تمام فصول کار بهمن فرمان آرا در تالار وحدت به صحنه رفت و حالا با نمایش دکتر نون زنش را بیشتر از مصدق دوست دارد به کارگردانی هادی مرزبان حضوری دوباره بر صحنه این تالار خواهد داشت. البته این حضور تنها به ایفای نقش خلاصه نمیشود و با این نمایش، به عرصه طراحی صحنه هم باز میگردد.
کیانیان که همواره در کنار بازیگری در هنرهای تجسمی هم فعال بوده و تاکنون چند نمایشگاه عکاسی و دستساختههای چوبی برگزار کرده، در حوزه طراحی صحنه و لباس نیز صاحب چندین تجربه است.
وی که دانشآموخته رشته تئاتر از دانشکده هنرهای زیباست، از دوره دانشجوییاش در زمینه طراحی صحنه و لباس نیز فعالیت داشته است. طراحی صحنه و لباس فیلمهایی مانند ایلیا نقاش جوان کار ابوالحسن داودی، ارثیه بی بی به کارگردانی اصغر هاشمی، درد مشترک ساخته یاسمین ملکنصر از جمله فعالیتهایش در این زمینه ست.
کیانیان در تئاتر نیز طراحی صحنه و لباس نمایشهای نیلوفرآبی و کمدی شب سیزدهم را انجام داده است که هر دو با کارگردانی حمید امجد اجرا شدند. نیلوفر آبی سال ۷۷ به عنوان اولین نمایش تالار سایه مجموعه تئاتر شهر به صحنه رفت و اجرای آن در جشنواره تئاتر فجر، جایزه بهترین طراحی صحنه و لباس را برای کیانیان به همراه داشت و دو سال بعد یعنی در سال ۷۹ هم طراحی صحنه کمدی شب سیزدهم دیگر نمایش امجد را انجام داد که این نمایش در تالار اصلی تئاترشهر به صحنه رفت.
کیانیان سال ۹۵ نیز طراحی صحنه نمایش حرفهای را انجام داد که با بازی و کارگردانی خودش به صحنه رفت و حالا با طراحی صحنه نمایش دکتر نون زنش را بیشتر از مصدق دوست دارد حضوری دوباره در عرصه طراحی صحنه دارد.
این بازیگر پیشتر با بازی در نمایشهای یک روز خاطرهانگیز از زندگی دانشمند بزرگ وو، یادگار سالهای شن هر دو به کارگردانی علی رفیعی، ازدواج آقای میسیسیپی کار زندهیاد حمید سمندریان مردی برای تمام فصول به کارگردانی بهمن فرمان آرا در تالار وحدت به صحنه رفته است.
این نمایش که بر اساس داستانی باهمین نام از شهرام رحیمیان اجرا میشود، بستری عاشقانه و سیاسی دارد که در خلاصه داستان آن آمده است: «اسفندیار و ملکتاج از کودکی چنان به هم علاقهمند بودند که دقیقهای از یکدیگر جدا نمیشدند و عشق آتشین آن دو به ازدواج انجامید. حال در کودتای ۱۳۳۲ از اسفندیار (دکتر نون) که از یاران نزدیک و وفادار دکتر مصدق است، خواسته میشود مصاحبهای ضد نخست وزیر انجام دهد که با مخالفت او مواجه میشود. اسفندیار به زندان میافتد و ساواک برای انجام مصاحبه به انواع شکنجه متوسل و هر بار با مقاومت دکتر نون رو برو میشود تا اینکه پای ملکتاج به میان میآید و جدال میان عشق و وفاداری به نخست وزیر آغاز میشود...»
هادی مرزبان از ۱۶ سال پیش علاقهمند بود نمایشی را بر اساس این داستان به صحنه بیاورد و سرانجام توانست طلسم اجرای آن را بشکند و حال با برنامهریزیهای انجام شده، این نمایش از هفته اول اسفند ماه امسال در تالار وحدت به صحنه خواهد رفت.
تخفیف برای بلیت نمایش پارک شهر
نمایش پارک شهر که این شب ها با طراحی و کارگردانی بهزاد خاکی نژاد در تماشاخانه ایرانشهر به صحنه رفته است، برای خرید اینترنتی و خرید گروهی تخفیف های ویژه ای در نظر گرفته است تا در مدت محدود اجرا، مخاطبان متفاوتی را میزبانی کند.
بنابراین خبر قیمت پایه بلیت ۴۰ هزار تومان است، که مخاطبان می توانند با تهیه بلیت از گیشه سالن و سایت تیوال ۳۰ هزار تومان و بابت تهیه بلیت گروهی ۲۵ هزار تومان پرداخت کنند و همچنین دانشجویان در تمام روزهای هفته می توانند با ارائه کارت دانشجویی معتبر به گیشه تماشاخانه بلیت تخفیف دار تهیه کنند.
پارک شهر نمایشی است که خاکی نژاد به صورت کارگاهی با دانشجویان و دانش آموختگان تئاتری بر اساس ایده اجرایی کار شده است. این نمایش سال گذشته با گروه دانشجویان متفاوت و طراحی داستانی دیگری در تماشاخانه ایرانشهر اجرا شد.
علاقه مندان افزون بر تهیه بلیت از گیشه تماشاخانه می توانند با مراجعه به سایت تیوال از بلیت با تخفیف ویژه استفاده کرده و یا برای تخفیف گروهی بلیت نیم بها به گیشه مراجعه کنند که فقط تا ۱۱ بهمن سال جاری به صحنه سالن استاد سمندریان است.
بابک نوری، ادمون اوراحی، پرستو ایزدیپناه، سیما احمدی، مهتاب فرجنژاد، سمی مسلمی، نسیم علیپور، نیلوفر مهاریان، مرضیه دهقانپور، آزیتا ابریشمیموحد، زینب ابراهیمی، آیدا تفرشی، غزل حکیمیپور، سحر صالحی، تینا سماوات، مهسا اثنیعشری، روژینا میرسید، سوگل مقصودی، عسل زارعبیدمشکی، سحر سلحشور، زهرا میرزایی و آویشن نجفی بازیگران این نمایش هستند.
در خلاصه این نمایش آمده است: «پارک شهر درباره مردی است که همهی زن های زندگی خود (مادر، همسر، معشوقه، دختر و خواهر) را ترک کرده، در تنهایی کارش به تیمارستان رسیده است و با تصویر ذهنی آن پنج زن زندگی می کند.»
نظر شما