معاون سیاسی استاندار: وقوع سرقت در کرمانشاه از میانگین کشوری کمتر است

کرمانشاه - ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه گفت: طبق آمارهای ارائه شده، تعداد سرقت‌های صورت گرفته در کرمانشاه از میانگین کشوری کمتر است و در این خصوص وضعیت مطلوب‌تری داریم.

"محمدابراهیم الهی‌تبار" روز سه‌شنبه در قرارگاه مبارزه با سرقت در سرسرای جلسات فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه، افزود: در سال ۹۶ به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت یک هزار و ۴۰ فقره سرقت و در استان ۶۸۰ مورد سرقت رخ داده است.

وی اظهار داشت: در سال ۹۷ نیز این رقم در کشور به هزار و ۳۰۰ مورد و در کرمانشاه به هزار و ۱۰۰ مورد رسیده است که این آمارها نشان می‌دهد میزان وقوع سرقت در استان از میانگین کشوری کمتر است هر چند برای پیشگیری و کاهش این معضل اجتماعی باید بیشتر تلاش کنیم.

الهی تبار با بیان اینکه برای پیشگیری از بسیاری معضلات اجتماعی نیازمند مشارکت جمعی همه افراد جامعه و دستگاه های اجرایی هستیم، تصریح کرد: مقابله با پدیده سرقت که بسیار هم به ناامنی دامن می زند از عهده یک سازمان و یا دستگاه بر نمی آید و نیازمند عزم و تلاش جدی همه دستگاه هاست.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه زمینه برای ارتکاب جرم در استان به خاطر مسایلی مانند بیکاری، حاشیه نشینی و سایر موارد وجود دارد، گفت: همه باید تلاش کنیم این زمنیه ها را یا از بین برده و یا برای محدود سازی آنها تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه پلیس تاکنون توانسته اقدامات خوبی در راستای پیشگیری و مقابله با سرقت انجام دهد، گفت: در این میان نقش سایر دستگاه ها نیز باید تعریف و به آنها ابلاغ شود تا شاهد کاهش وقوع این جرم باشیم.

الهی تبار افزود: این دستگاه های اجرایی هستند که باید تمهیدات لازم را برای پیشگیری از وقوع سرقت به کار بسته و احساس مسوُولیت داشته باشند چرا که پلیس قادر نیست سر هر پروژه یا ساختمانی متعلق به ادارات و نهادها مامور بگذارد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: از این پس شهرداری حق اعطای مجوز ساخت بدون احداث پارکینگ را ندارند و دانشگاه علوم پزشکی نیز موظف به نصب دوربین در اطراف بیمارستان هاست.

وی گفت: اصناف نیز نسبت به نصب دوربین در کنار مجتمع های تجاری و طلافروشی ها اقدام و بانک ها نیز نسبت به تجهیز دوربین های خود اقدام کنند.

الهی تبار با بیان اینکه خوشبختانه امنیت استان کرمانشاه با تلاش پلیس و دیگر اعضای شورای تامین مناسب است، گفت: در اغتشاشات سال ۹۶ و امسال آشوبگران نتوانستند به مراکز حساس استان حمله و صدمه ای وارد کنند که این بیانگر اندیشیده شدن تمهیدات لازم برای پیشگیری از وقوع حوادث بوده است.

وی اظهار داشت: اگر کرمانشاه دچار ناامنی شود این معضل به مرکز کشور نیز کشیده می شود و تبعات آن برای همه افراد جامعه خواهد بود که خوشبختانه تاکنون شرایط به خوبی کنترل شده است.

وی در پایان از تلاش های پلیس در راستای امنیت بخشی در جامعه و استان مرزی کرمانشاه قدردانی کرد و گفت: تلاش های شبانه روزی پلیس اجازه بسیاری از فعالیت های مجرمانه را گرفته است.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۶۰۰ روستا دارد.