هوشنگ بازوند سه شنبه شب در نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهارداشت: آموزش و پرورش به عنوان نهادی تأثیرگذار و متولی تعلیم و تربیت در زمینه افزایش آگاهی خانواده ها و دانش آموزان نسبت به مقوله اعتیاد با برگزاری کلاس های آموزشی در سطوح مختلف تحصیلی باید اثربخش و فعال باشد.
وی افزود: نهادهای متولی در محیط های آسیب پذیر با برنامه های مدون و دارای امکان سنجی و البته اثربخشی ورود پیدا کنند و ضمن ارتقاء سطح دانش والدین، نوجوانان و جوانان در کاهش آسیب های اجتماعی اهتمام جدی داشته باشند.
استاندار کرمانشاه عنوان کرد: توانمندسازی سفیران پیشگیری از اعتیاد به عنوان یکی از برنامه های پیش بینی شده در آموزش و پرورش در صورت استمرار می تواند راهکاری مناسب برای ارتقاء فرهنگ و آگاهی جامعه آسیب پذیر باشد و زمینه بروز مشکلات را در آینده کاهش دهد.
بازوند ادامه داد: برنامه های آموزشی باید به کاهش آسیب های اجتماعی منجر شود و گرنه هدررفت هزینه به هیچ وجه قابل قبول نیست.
وی تصریح کرد: مبارزه با پدیده شوم اعتیاد به عنوان یکی از آسیب های مهم اجتماعی نیازمند تقویت باورهای اجتماعی و دینی در کانون خانواده است و برای رسیدن به جامعه سالم نیاز هست که زمینه بروز این مشکل را شناسایی و برای رفع آن از تمامی ظرفیت ها استفاده شود.
کرمانشاه- ایرنا- استاندار کرمانشاه گفت: دستگاههای اجرایی براساس شرح وظایف مشخص شده موظف هستند در حوزه پیشگیری از اعتیاد اقدام کنند.