عبدالعلی شمس مدیر عامل خانه خیرین فارس که به نمایندگی از مجمع عالی خیرین ، برنامه ریزی و هدایت این کمک های مردمی را عهد دار است روز چهارشنبه در محل ارسال هدایای مردمی گفت: کمکهای مردم نیکوکار شیراز و خیریه های مردمی به صورت کالا در محل خیریه حضرت ابوالفضل العباس (ع) شیراز جمع آوری و بسته بندی شده است.
وی افزود: برای نظم دهی بیشتر به این کمکها و عدم موازی کاری ، بین خیریههای شیراز هماهنگی بوجود آمد و کمکهای اهدایی در قالب بسته های یک هفته ای تامین نیازهای هر خانوار آسیب دیده از سیل سیستان و بلوچستان شامل اقلام خوارکی ،آب معدنی و بسته ی نیازهای بهداشتی از جمله شویندها ، بسته بندی شده که به صورت هفتگی توزیع میشود.
مدیر عامل خانه خیرین فارس افزود: بسته های پوشاک ، زیر انداز ، پتو و یک بخاری برقی نیز به صورت جداگانه به هر خانواده تحویل داده خواهد شد.
شمس اضافه کرد: البته با پیش بینی انجام شده مقداری اقلام توانبخشی مانند تشک مواج و ویلچر نیز تهیه شده که به مناطق سیل زده ارسال می گردد.این اقلام با هماهنگی به استانداری و بهزیستی استان سیستان و بلو چستان تحویل داده خواهد شد و نمایندگان خانه خیرین برای نظارت بر نحوه توزیع ، محموله را همراهی خواهند کرد.
کیوان نیازی مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری فارس نیز با حضور در محل تحویل این کمکهای اهدایی گفت : هماهنگی بوجود آمده بین موسسات خیریه در فارس باعث ایجاد شور نیکوکاری و هم افزایی در کارهای خیر شده است.
نگاه پُرمهر نیکوکاران فارس بر سیمای سیل زدگان سیستان و بلوچستان در قالب ۱۰ میلیارد ریال برای کمک به سیل زدگان این استان نشسته است ، شورای عالی خیرین و هلال احمر فارس بانی جمع آوری کمک ۱۰ میلیارد ریالی خیرین این استان به سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان شده اند.
سیستان و بلوچستان یکی از ۲۶ استانی است که در کشور هم اکنون گرفتار مشکلات زمستانی همچون بارشهای سنگین و سیل هستند. سیلی که از بارشهای قویترین سامانه بارشی سال جدید رخ داد و با وجود پایان یافتن بارش ها هنوز تبعات آن ادامه دارد. حجم خسارات آن قدر زیاد است که هم اکنون بیشاز سه هزار و ۵۰۰ نفر در حال امدادرسانی به سیلزدگان سیستان و بلوچستان هستند.
شهرستانهای کنارک، چابهار، سرباز، نیکشهر، قصرقند و فنوج در سیل اخیر در شرایط بحرانی قرار داشتند و یک میلیارد و ۱۲۶ میلیون متر معکب ورودی رودخانههای استان بوده است.در مجموع حجم آب در سیلاب سیستان و بلوچستان سه و نیم برابر سیلاب استان گلستان بوده و در نقاطی از استان شدت بارندگی بسیار بالا بوده به طوریکه در زرآباد میزان بارندگی بیش از ۱۲ هزار متر معکب آب داشته است.