هدایت حاتمی در نشست بررسی طرحها و اقدامات انجام شده در زنجیره ارزش عسل که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهارداشت: با توجه به ظرفیت و پتانسیل استان در زمینه پرورش عسل، چشم انداز مطلوبی در استفاده صحیح از این زنجیره ارزش در زمینه ایحاد اشتغال، صادرات، برندسازی و تبدیل کرمانشاه به قطب عسل متصور است.
وی افزود: بر اساس برنامه ریزیهای انجام شده بر روی سه هدف ترمیم و تجهیز هزار زنبورستان فعلی، ایجاد ۲۰ کارگاه تولید و بسته بندی عسل و نیز ایجاد هزار زنبورستان جدید تمرکز کردهایم و انتظار داریم دو هزار شغل از این زنجیره ایجاد شود.
معاون استاندار کرمانشاه اظهارداشت: برای موفقیت در این زنجیرهها، توجه جدی به مسئله آموزش بسیار اهمیت دارد و در این راستا تربیت افراد ماهر، آموزش دیده و دارای ایدههای جدید در رسیدن به اهداف مورد نظر در این زنجیره بسیار تاثیرگذار است.
حاتمی عنوان کرد: در استان کرمانشاه به دلیل تنوع آب و هوا و اقلیمهای مختلف و پوشش گیاهی مختلفی که وجود دارد تنوع بسیار زیادی در زمینه تولید انواع عسل با خاصیتهای متفاوت وجود دارد و همین ظرفیت میتواتد در تبدیل شدن استان به یک قطب قوی در تولید عسل موثر باشد.
در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند.
استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.
در استان کرمانشاه چهار میلیون و ۶۵۰ واحد دامی و بیش از یک هزار و ۳۳۳ واحد دامپروری صنعتی شامل ۷۰۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی، ۱۷۶ واحد گاوداری شیری، ۱۸۱ واحد پرواربندی گوساله و ۲۱۹ واحد پرواربندی بره فعال است.
در این استان همچنین ۲۵ واحد مرغداری تخمگذار، ۱۳ واحد پرورش بوقلمون صنعتی، ۹ واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، ۲ واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد.
سال گذشته بیش از ۴۵۱ هزار تن انواع محصولات دامی شامل ۳۳۶ هزار تن شیرخام، ۳۶ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز، ۶۳ هزار و ۸۰۰ تن گوشت طیور و ۱۱ هزار و ۱۰۰ تن تخم مرغ تولید شد.