محمدحسین امید روز پنجشنبه در همایش "نظام حقوقی دانشگاهها و دانشگاه جامع علمی کاربردی در تعامل با نهادهای اداری، قضایی و نظارتی" در مشهد افزود: در این همایش قصد داریم تناقضات یا سوء تفاهمهای شکل گرفته در نحوه اجرای قوانین در مراکز غیر دولتی مورد بررسی و بازنگری قرار گیرد.
وی ادامه داد: دانشگاه جامع علمی کاربردی اغلب در کارخانهها و مراکز کشاورزی که زیرساخت مناسبی برای تشکیل کلاسهای آموزشی داشته، ایجاد شده است تا پس از فراغت از تحصیل، دانشآموختگان، نیازی به آموزشهای مقدماتی برای شروع کار نداشته باشند.
وی گفت: نزدیک به ۳۰ سال از ایجاد اولین مرکز علمی کاربردی در کشور میگذرد و این مراکز با هدف پاسخگویی به خیل عظیمی از علاقهمندان ورود به دانشگاهها در کنار سایر دانشگاهها با رویکرد متفاوت ایجاد شده است.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: برخی دورههای تشکیل شده فقط برای یک نیمسال است و برخی دیگر با توجه به نیاز جامعه در دورههای مختلف تکرار شده است و این یکی از نشانههای پویایی این دانشگاه میباشد.
رییس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در ادامه این همایش گفت: با توجه به وجود افراد بسیار دارای صلاحیت تدریس در کشور، برای این امر باید انتخاب اصلح در نظر گرفته شود.
دکتر محمدرضا رضوان طلب افزود: مردم امانتهای خود را که همان دانشجویان هستند در اختیار مراکز علمی قرار میدهند و نیاز است افرادی که صلاحیتهای لازم را دارند، آینده سازان کشور را تربیت کنند.
وی ادامه داد: با توجه به نقش محوری و سازنده اعضای هیأت علمی و لزوم بهرهوری از استادان فرهیخته، کارآمد و مؤمن به آرمانهای انقلاب اسلامی و همچنین به منظور ایجاد وحدت رویه در بررسی صلاحیتهای داوطلبان عضویت در هیات علمی دانشگاهها، هیات عالی جذب اعضای هیات علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور تشکیل گردید و تاکنون ۲ هزار و پانصد نفر در ۱۲۰ مرکز دانشگاهی این هیات اجرایی حضور دارند.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی نیز گفت: با توجه به تفاوت برداشتها در اجرای قوانین که به واسطه ارتباط با مراکز غیر دولتی رخ داده است باید نسبت به بازنگری قوانین اقدام شود.
مرتضی تشکری افزود: بر همین اساس نیاز است قوانین ابلاغی وزارت علوم در ارتباط با سایر بنگاهها و نهادهای خارج از این وزارتخانه بررسی مجدد شود تا در صورت نیاز اقداماتی توسط قانونگذار انجام شود.
دانشگاه جامع علمی کاربردی، در بیش از ۶۰۰ مرکز دانشگاهی خود بیش از ۲۵۰ هزار دانشجو را تحت آموزش قرار داده است.
نظر شما