«هادی رضایی» این اظهارات را روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگاران عنوان کرد و گفت: کمیته ملی المپیک پس از برگزاری مجمع عمومی و سالیانه خود در سال ۹۷ که راهبرد کیفی گرایی این نهاد را با حضور روسای فدراسیونهای مربوطه به تصویب رساند، این مهم را هم در اعزام کاروان ایران به پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو اجرا کرد.
سرپرست کاروان ایران در پارالمپیک ادامه داد: با تصویب این راهبرد در آن مقطع تنها یک سهمیه توسط والیبال نشسته کسب کردیم که ملاک اعزام هم بر اساس شانس کسب مدال است.
دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپی این را هم اضافه کرد که راهبرد کیفی گرایی تنها برای پارالمپیک توکیو نیست بلکه پیشتر در بازیهای پاراآسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا اجرا شد که ۸۰ درصد اعزامها بر اساس شانس کسب مدال بود.
رضایی در ادامه اظهار داشت: راهبرد ما در سال های ۲۰۱۷، ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ این بود که نتایج تمام رقبا را پیش بینی و تحلیل کنیم تا تمام نتایج براساس واقعیت باشد. از طرفی دریافت سهمیه دلیل بر اعزام نیست که این موضوع در ستاد عالی بازیها مصوب شده است و روسای فدراسیونهای ورزشی هم تایید کردند اما برخی از این روسا پس از خروج از کمیته و در مصاحبههایی اعتراض کردند.
وی به برخی مشکلات اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: علت اجرای راهبرد کیفی گرایی بودجه نیست و ما تنها نهادی هستیم که حقوق ورزشکاران را واریز کردیم و به هیچ فدراسیونی هم بدهکار نیستیم. ما دنبالهرو راهبرد تدوین شده در کمیته پارالمپیک و ستاد عالی بازیها هستیم.
دبیر اجرایی کمیته پارالمپیک ادامه داد: برخی میگویند این راهبرد اشتباه است اما ما این راهبرد را به ستاد بازیها و هیاتهای اجرایی ارسال کردیم و به تصویب رسید.
رضایی میگوید: کاروان ایران با تعداد ۷۰ نفر ورزشکار و کادر فنی و همراه، ۳۳ مدال می گیرد پس با ۱۷۰ نفر نیز همین نشان ها را خواهیم گرفت.
دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک به اختلافات کمیته پارالمپیک با فدراسیون تیر و کمان اشاره کرد و گفت: ما بر مبنای آیین نامه کمیته فنی عمل کردیم و این به معنای مشکل نیست. ما هیچ برنامه ای را به قضا و قدر نمیسپاریم. تا امروز تمام برنامه ها به صورت نسبی در جریان است. چرا در روزی که راهبرد کیفی گرایی تصویب شد فردی اعتراض نداشت؟
کاروان ایران تاکنون ۷۳ سهمیه در هفت رشته ورزشی کسب کرده است
شانزدهمین دوره بازیهای پارالمپیک ۴ تا ۱۵ شهریورماه سال ۹۹ در توکیو برگزار خواهد شد.
نظر شما