علی زینیوند روز یکشنبه در پنجمین نشست شورای اطلاعرسانی و هماهنگی روابط عمومیهای سیستان و بلوچستان که با حضور مدیران رسانهها و روابط عمومی ادارات برگزار شد، اظهار داشت: در سیل سیستان و بلوچستان رفتار فرهنگی و انسانی خود مردم زمینهای برای سینماگران شد تا به این استان سفر کرده و زیباییهای آن را که نادیده گرفته بودند را نشان دهند.
وی از مردم، علما، دستگاههای دولتی و حکومتی و کسانی که در سیل جنوب سیستان و بلوچستان همکاری کردند قدردانی کرد و افزود: در مناطق سیلزده مهمترین اقدام تقویت روحیه مردم بویژه جوانان است که در این زمینه باید اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان و دیگر دستگاهها همکاری کنند تا شور و نشاط در منطقه ایجاد شود.
برگزاری انتخابات در فضایی کاملا سالم و بیطرفانه
رییس شورای اطلاعرسانی سیستان و بلوچستان به موضوع انتخابات نیز اشاره کرد و افزود: انتخابات در واقع یک رویداد مهم برای همه کشورهاست و در این ادوار فضای گفتمانی و رفتار جدید بر صحنه سیاسی یک کشور حاکم میشود.
وی بیان کرد: موضوع انتخابات با توجه به شرایط سهمگین امروز مهمتر از گذشته است و باید به یک جشن ملی تبدیل شود و در این زمان دلخوریها کنار گذاشته شده و همه در کنار هم برای برگزاری انتخاباتی سالم و باشکوه تلاش کنیم.
زینیوند ادامه داد: باید در خلق ادبیات و کلید واژهها دقت شود زیرا کشور ما بخش عمدهای از دوامش را از طریق ساختارهایش بدست آورده و مبدا خیلی از ساختارها در دنیا جمهوری اسلامی ایران است.
وی گفت: برای برگزاری انتخابات پرشور در سیستان و بلوچستان باید تلاش کرد و اگر مقامی دولتی از کاندیدایی دفاع و از وظایفش عدول کرد باید مورد بازخواست قرار گیرد و حتی در رسانهها معرفی و در برخی موارد از کار برکنار شود.
نیروهای نظامی ثروت ملی هستند
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان به شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همراهان وی نیز اشاره کرد و گفت: امروز با تلاشهای دشمنان ملت و نسل جوان ما نسبت به حضور در منطقه دچار تردید شدند و هویت ایرانی اسلامی و رفتار نظامیان نزد جوانان دچار خدشه شد که شهادت سپهید شهید سلیمانی این موضوع را تغییر داد و به دنیا ثابت کرد نیروهای نظامی ثروت ملی هستند و در زمینههای سیاسی، انتخابات و دموکراسی دخالت نمیکنند.
وی با اشاره به حادثه هواپیمای اکراینی و شهادت جمعی از هموطنانمان نیز اظهار داشت: به عنوان افرادی که تریبون دار هستیم باید از سپاه و بسیج دفاع کنیم تا جوانان ذهنشان نسبت به این نهاد که تلاشهای زیادی را برای حفظ نظام و انقلاب کرده خراب نشود و بهترین جا همین دهه فجر است.
زینیوند افزود: در مورد مسائل ایران باید عمیق صحبت کرد و عمیقترین صحبتها را رهبری انجام میدهند.
وی ادامه داد: در سیستان و بلوچستان شایعه سازی هدفمند و شایعهپذیری رواج دارد که رسانهها نباید تسلیم شایعات و موج ساختگی افکار عمومی شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست اظهار داشت: هماهنگی در مورد مباحث و اتفاقات یکی از اهداف شورای اطلاعرسانی است که در این زمینه رابطان خبر بسیار با اهمیت هستند و باید تمامی آنها معرفی و آموزش لازم را ببینند.
حسین مسگرانی گفت: در اتفاقات اخیر رسانهها با همکاری این شورا بهترین اطلاعرسانی را انجام دادند که این اتفاق نشان از وحدت و انسجام مردم سیستان و بلوچستان بود.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست بیان کرد: سال گذشته با همت و تلاش همه دلدادگان نظام، چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به بهترین شکل ممکن برگزار شد.
عباس صفدری گفت: بعد از چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب، بیانیه گام دوم انقلاب مطرح شد که رسالت سنگین برای همه افراد در بدنه نظام بوجود آورده و باعث شده تا دشمنان نظام برای وارد کردن ضربات به این کشور از هیچ کوششی دریغ نکنند و ایام دهه فجر به عنوان بزرگترین ایام اهمیت ویژهای دارد.
وی افزود: به هر میزان که برای برگزاری مراسم دهه فجر تلاش کنیم نشاندهنده علاقمندی و عشق مردم به نظام و انقلاب است.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: انقلاب اسلامی به لطف مردم شکل گرفته و امروز استمرار دارد و همه دستگاههای اجرایی باید در این زمینه کمک کنند.
وی با اشاره به اینکه دهه فجر نشان از کارآمدی نظام است و روابط عمومیها نقش مهمی در این زمینه دارند، گفت: شعار محوری امسال «انقلاب اسلامی زنده و پویا در پرتو جهاد و مقاومت» است.
صفدری افزود: امسال برپایی بزرگداشت دهه فجر در تمام نقاط استان برگزار میشود و با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان توانمندیهای فراوانی در بخشهای عمرانی و اقتصادی دارد باید به مردم اطلاع رسانی شود.
وی بیان کرد: در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ۳۰ کارگروه تعریف شده و همه دستگاهها باید یک ستاد دهه فجر در مجموعه خود تشکیل دهند.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن نیز باید تماشاییتر از سالهای قبل برگزار شود و شاهد حضور گسترده مردم در این راهپیمایی و انتخابات باشیم.
وی ادامه داد: با توجه به شیطنتهای اخیر معاندان نظام تاکید ویژه شده تا هیچ نوشته و پلاکاردی مبنی بر نام دستگاههای اجرایی و مدارس در راهپیمایی نباشد.
صفدری گفت: برنامههای مبتنی بر گام دوم انقلاب شامل امیدآفرینی، جهاد علمی، استکبارستیزی و به اوج رساندن مشارکت مردم و غیره اهمیت دارد.
نظر شما