افتتاح شبکه امداد ونجات وزارت ورزش و جوانان در سال ۹۹

تهران - ایرنا - مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان وزارت ورزش و جوانان از افتتاح شبکه امداد و نجات معاونت جوانان این وزارتخانه در سال ۱۳۹۹ خبر داد.

سجاد سالک روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا در خصوص اقدامات معاونت جوانان وزارت ورزش و جوانان به منظور امدادرسانی به سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: اکنون شبکه امداد و نجات سازمان های مردم نهاد این معاونت به صورت رسمی افتتاح نشده اما باتوجه به اهمیت امدادرسانی به آسیب دیدگان و همچنین آمادگی جوانان، در مناطق سیل زده حضور یافت.

وی افزود: امدادرسانی، جمع آوری و همچنین ارسال کمک‌ها به این مناطق از مهمترین اقدامات این شبکه به شمار می رود.

سالک ادامه داد: تاکنون براساس گزارش ها، مواد غذایی، اقلام بهداشتی، پتو و تجهیزات گرمایشی جزء اصلی ترین تقاضاها در مناطق سیل زده محسوب می شود.

به گفته وی، به دلیل مسافت های طولانی ترجیح بر دریافت منابع نقدی است که حضور در این مناطق را بی نیاز می‌کند و اقلام غیرنقدی هم از طریق نمایندگان سازمان های مردم نهاد در خانه های جوان (در هر استان) دریافت می شود.

مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: براساس هماهنگی با سازمان مدیریت بحران و هلال احمر کشور، خانه های جوان نیز در هر استان مسئولیت جمع آوری و ارسال کمک ها به استان سیستان و بلوچستان را برعهده دارند.

سالک یادآور شد: در تابستان ۹۸ نخستین دوره کارگاه امداد و نجات به میزبانی استان اصفهان و مشارکت سازمان هلال احمر کشور برگزار شد که بر اساس آن مبانی و اصول امداد و نجات و اقدام در مواقع بروز بحران به نمایندگان ۳۱ استان کشور (از هر استان ۲ نفر) آموزش داده شد.

وی اضافه کرد: احداث دبیرخانه شبکه امداد و نجات سازمان های مردم نهاد نیز در استان اصفهان یکی از مهمترین اقدامات در این خصوص است که با وقوع سیل اخیر سبب معرفی یک نماینده از هر استان به این دبیرخانه و حضور در مناطق آسیب دیده شد.

سالک تاکید کرد: نماینده خانه نجات ایران هم در این رابطه موظف به استخراج و ارسال گزارش از ضرورت ها در مناطق سیل زده است که جمع آوری کمک ها مطابق با احتیاجات انجام پذیرد.

مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه جوانان ادامه داد: سیل اخیر که پیش از افتتاح و ورود شبکه امداد و نجات این وزارتخانه به فاز عملیاتی - اجرائی اتفاق افتاد، یک تجربه عملی برای واکنش سریع جوانان این سازمان به هنگام وضعیت بحران بود.

وی اظهار داشت: شبکه امداد و نجات سازمان های مردم نهاد نه به صورت مستقل که هماهنگ با سازمان مدیریت بحران و هلال احمر کشور در قالب سیستم رسمی تعریف شده برای امداد و نجات (در مواقع اضطرار) اقدام می کند.

به گزارش ایرنا، بارش باران سیل‌آسا در جنوب شرق کشور که از شامگاه پنجشنبه ۱۹ دی ماه ۹۸ آغاز شد؛ استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان را تحت تاثیر قرار داد و سبب بروز سیلاب در این مناطق شد.

میزان بارش در جنوب استان سیستان و بلوچستان نسبت به سال گذشته ۲۶ برابر اعلام شده است؛ که سرریز شدن آب از سدهای این استان را نیز سبب شده است.

تعداد ۵۰۰ روستا و ۱۴ شهرستان در سیستان وبلوچستان نیز درگیر سیل و ۲۰ هزار واحد مسکونی بر اثر جاری شدن سیلاب تخریب و مطابق با گزارش ها امدادرسانی به روستاهای جنوب این منطقه تنها از طریق بالگرد و قایق امکان پذیر است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha