۷ بهمن ۱۳۹۸، ۱۳:۱۳
کد خبرنگار: 987
کد خبر: 83649986
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ایجاد شهرک تولید ماهیان زینتی در  اصفهان مستلزم ارائه تسهیلات است

اصفهان - ایرنا - مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: ایجاد شهرک تولید ماهیان زینتی در شهرهای اصفهان، کاشان و نجف آباد مستلزم حمایت بیشتر و ارائه تسهیلات بانکی است.

محمدرضا عباسی روز دوشنبه در گفت‌ و گو با ایرنا افزود: استان اصفهان با تولید سالانه بیش از ۶۷ میلیون قطعه انواع ماهی زینتی شامل ۱۲۰ گونه زنده‌زا و تخم‌گذار رتبه نخست را  در یک دهه اخیر در کشور دارد، اما تداوم کار این صنعت و بهبود آن نیازمند ایجاد شهرک تخصصی و برنامه ریزی برای تولید بیشتر است.

وی با اشاره به فعالیت ۷۰۰ مزرعه تولید ماهی تزیینی در استان، اضافه کرد: تولید ماهی زینتی هم اینک نه بصورت سازمان یافته بلکه بصورت پراکنده انجام می‌شود به همین دلیل امکان هماهنگی‌های بیشتر و نظاممند کردن این فعالیت را نمی‌دهد.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی، اشتغال‌زایی را از دیگر مزایای احداث شهرک تولید ماهی برشمرد و گفت: توسعه این صنعت می‌تواند ایران را در بین دیگر کشورها در جایگاه ممتازی قرار دهد و افزایش صادرات و درآمد افزون‌تر را به همراه داشته باشد.

وی با بیان اینکه آران و بیدگل و نطنز هم از ظرفیت لازم برای ایجاد شهرک برخوردارند، ادامه داد: عملیات اجرایی احداث شهرک ماهیان تزیینی کاشان آغاز شده، اما برای نجف آباد و اصفهان هنوز اقدامی صورت نگرفته است.

عباسی با بیان اینکه توسعه کمی و کیفی باید بطور موازی پیش برود، اضافه کرد:  شیلات استان اصفهان همگام با سیاست‌های کلان وزارتخانه، گسترش آبزی پروری را دنبال می‌کند و ارتقای فرهنگ مصرف آبزیان را در دستور کار قرار داده است.

وی تصریح کرد: وجود انواع آب‌های شیرین و لب شور در استان اصفهان، شرایط مناسبی را برای پرورش انواع مختلف آبزیان فراهم و وجود مناطق چندگانه گرم، سرد و معتدل در این منطقه برای توسعه صنعت تولید آبزیان وضعیت خوبی را مهیا کرده است.

مدیر شیلات و امور آبزیان وجود صنعت فرآوری محصولات آبی را از دیگر نقاط مثبت استان اصفهان برشمرد و افزود: تولید کنسرو ماهی با ماهیانی که صید شده از دریا در این استان انجام می‌شود و این بخش از صنعت را هم می توان با حمایت بیشتر توسعه داد.

گُلدفیش، قرمز، آنجِل، کوی و سیچلاید از جمله ماهی‌های تزیینی تولیدی در این استان است.

به غیر از ماهیان مذکور، سالانه ۹ هزار و ۳۰۰ تُن انواع آبزیان خوراکی شامل آبزیان سردآبی مانند قزل‌آلا و قزل‌آلا رنگین‌کمان، آبزیان گرم‌آبی مانند کپور، هامور، فیتوفاگ و خاویاری و بیگ‌هِد در این استان تولید می‌شود.

در این منطقه افزون بر چهار هزار نفر بصورت مستقیم در صنعت تولید آبزیان اشتغال دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha