علی محمدی مقدم روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرحها در حوزه آبخیزداری، جنگل و مرتع ، حفاظت امور اراضی از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی است که احداث سازه سنگی ملاتی، سازه گابیون و سازه بندخاکی در سطح استان است.
به گفته وی، این طرحها در ۲ هزار و ۳۷۳ هکتار از اراضی استان اجرا شده و زمینه اشتغال ۵۴۰ نفر را فراهم کرده است.
وی، با تاکید بر اینکه اجرای طرحهای آبخیزداری در حفظ منابع پایه آب و خاک نقش مهم و تاثیرگذار دارد، اظهار داشت: تثبیت زمین لغزش، ذخیره نزولات آسمانی، افزایش پوشش گیاهی، کنترل فرسایش خاک و تغذیه آبخوان از دیگر مزایا و اهداف اجرای طرحآبخیزداری است.
محمدی مقدم افزود: در سالجاری بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل صندوق توسعه ملی به اجرای طرحهای آبخیزداری و آبخوانداری استان اختصاص داده شده که نسبت به پارسال ۲ برابر شده است.
وی گفت: درسالجاری اجرای طرحهای آبخیزداری برای ۴۵ حوضه آبخیز استان در مساحت ۴۲۲ هزار و ۷۰۹ هکتار در دست اجراست که بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: تاکنون ۶۰۰ هزار هکتار از مساحت عرصههای منابع طبیعی استان مطالعات آبخیزداری انجام شده است.
به گزارش ایرنا، هماکنون ۱۵۵ سازه مکانیکی با حجم ۷۱ هزار و ۷۵۹ مترمکعب و تعداد ۵۸ عملیات بیومکانیکی در سطحی معادل یک هزار و ۹۸۰ هکتار در سطح استان اجرا شده است.
در استان چهارمحال و بختیاری با ۱.۶ میلیون هکتار وسعت ۴۵ حوضه آبخیز وجود دارد که اجرای طرحهای آبخیزداری مکانیکی و بیولوژیک و بیومکانیک در استان باید به صورت تلفیقی اجرا شود.
نظر شما