از ۱۱۸ فیلم کوتاه ارسالی ۲۰ اثر وارد مرحله داوری شد و هدف از برپایی جشنواره آشنایی جامعه با اهمیت مباحث اخلاق پزشکی، تقدیر از هنرمندان فعال در این عرصه و ترغیب هنرمندان به خلق آثار مهم و مغفول در حوزه اخلاق پزشکی اعلام شد.
جشنواره یادشده در سه بخش فیلم های مستند و کوتاه و نیز عکس از ۱۶ تا ۱۸ بهمن ۹۸ همزمان با هفتمین کنگره سالانه اخلاق پزشکی ایران در شهر ساری مرکز استان مازندران برگزار میشود.
فیلم کوتاه یادشده با موضوع پاسداشت اهدا کنندگان عضو و خانواده آنان با هدف تبیین و ترویج این فرهنگ نیک و پسندیده انسانی در جامعه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقییزد و حوزه هنری این استان تولید شده است.
به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی حوزه هنری یزد، در این فیلم ۲۰ دقیقهای ماجرای پر فراز و نشیب خانوادهای که درگیر مساله اهدای عضو هستند به تصویر کشیده شد.
خانم ها راحله و نسرین علمچی، مریم کیانوش، مینا زارعی، زهرالسادات حسینیپور و رضا آقایی در این فیلم به ایفای نقش پرداختهاند.
این فیلم پیش از این در شصت و چهارمین جشنواره منطقهای سینمای جوان «آسوریک»در شهر زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان به نمایش درآمده بود.
حسینی فارغالتحصیل رشته کارگردانی سینما از دانشگاه جامع رسانه تهران است.
این فیلمساز که با فیلم «پنج» در جشنوارههای داخلی و بینالمللی خوش درخشید، فیلم بلند «افسون گل سرخ» و چند فیلم کوتاه داستانی و مستند از جمله «چَرچین»، «باروی خورشید و خشت»، «مردی از گوشه خیابان» و «دموکراسی در لوکیشن آشپزخانه» را در کارنامه خود دارد که برخی از این آثار با همکاری حوزه هنری یزد تولید شده است.
سی ام آذر ماه امسال چهل و دومین اهدای عضو با ایثار و فداکاری مرحومه مهین نهنگ ۵۴ ساله اهل و ساکن یزد در بیمارستان افشار این شهر به وقوع پیوست و این استان به لحاظ جمعیت، رتبه اول را در اهدای عضو دارد.
جمعیت استان در حال حاضر یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است که ۸۷ درصد در ۲۱ شهر زندگی می کنند.
به گفته پزشکان، اعضای قابل اهدا از فرد مرگ مغزی شامل قلب، ریه ها، کبد، روده ها، لوزالمعده و کلیه ها و برخی از بافت های بدن از جمله پوست، قرنیه، تاندون، غضروف، استخوان و دریچه قلب است و اعضای هر بیمار مرگ مغزی به هشت نفر پیوند زده می شود.
سال ۱۳۹۷ اعضای ۴۰ بیمار در استان یزد به نیازمندان اهدا شد.
نظر شما