حسن نوری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا، افزود: در مدت یاد شده نیروهای اعزامی اورژانس ۱۱۵ با قید فوریتهای امدادرسانی به مادر و کودک این اقدامات را همزمان با زایمان و داخل آمبولانس های اعزامی با موفقیت انجام داده اند.
وی گفت: بیشترین زایمان های اضطراری هنگام انتقال مادران باردار به مراکز درمانی و بیمارستانی به ترتیب در استان های خراسان رضوی با ۸۹ مورد زایمان که ۵۶ مورد آن در پایگاه های جاده ای و بین راهی اورژانس انجام شده است، خراسان جنوبی با ۴۶ مورد و شهرستان شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری با ۴۵ مورد ثبت و گزارش شده است.
معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور گفت: در اغلب موارد و پس از تماس با اورژانس ۱۱۵، تکنسین های اورژانس پیش بیمارستانی به سرعت در محل حضور یافته و با مراقبت از مادر مراحل زایمان را با حفظ اقدامات لازم برای سلامتی کودک انجام داده اند.
نوری اضافه کرد: سرم درمانی، مدیریت صحیح راه هوایی نوزاد، کلامپ کردن و بریدن بند ناف، تخلیه ترشحات دهان نوزاد و سایر فعالیت های مربوط به انجام زایمان های اضطراری از جمله اقدامات موثر نیروهای اعزامی اورژانس در انجام زایمان های یادشده در داخل آمبولانس بوده است.
وی گفت: امدادگران اورژانس پس از انجام مراحل درمانی لازم، مادر و نوزاد را نجات داده و برای دریافت خدمات بیشتر بهداشتی به بیمارستان منتقل می کنند.
این مقام مسئول در سازمان اورژانس کشور افزود: تکنسین های اورژانس ۱۱۵مهارت عملی گرفتن نوزاد، انجام مراقبت های تخصصی از مادر باردار در کابین آمبولانس، اقدامات پیش بیمارستانی در زایمان، خونریزی ها، مراقبت از مادر باردار و نوزاد تازه متولد شده و فوریت های پزشکی در حاملگی های پرخطر را فراگرفته اند.
ارائه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی، در سوانح عمدی و غیر عمدی، حوادث غیرمترقبه و فوریتهای پزشکی در هنگام بروز بیماریهای نوپدید، جدید و بلایای طبیعی و انسان ساخت برای آحاد مردم یا هر ملیت و تابعیتی از وظایف و مأموریتهای اصلی سازمان اورژانس کشور است.
نظر شما