به گزارش خبرگزاری رویترز از بروکسل، این تصمیم پس از موافقت قبرس با آن اتخاذ شد، زیرا هر گونه اقدامی در اتحادیه اروپا در زمینه اعمال تحریم ها، به اجماع نظر اعضا نیاز دارد.
اتحادیه اروپا از زمانی که روسیه شبه جزیره کریمه را از اوکراین جدا و به خاک خود ضمیمه کرد، مسکو را تحریم کرده است. این تحریم ها شامل شرکت ها و اشخاص مرتبط با دولت کریمه است.
در میان هفت فردی که هدف تحریم های اتحادیه اروپا قرار گرفتند، نام «یوری گوتسانیوک» نخست وزیر دولت منطقه ای کریمه دیده می شود.
با احتساب افراد جدید مشمول تحریم های اتحادیه اروپا، تعداد افراد تحریمی به ۱۷۷ نفر رسیده است. همچنین ۴۴ شرکت و نهاد دیگر نیز از سوی اتحادیه اروپا تحریم شده اند.
دارایی افراد و شرکت های تحریم شده در اتحادیه اروپا مسدود می شود و افراد تحریمی اجازه مسافرت به کشورهای عضو این اتحادیه را ندارند.
تحریم های اصلی اقتصادی اتحادیه اروپا علیه صنایع تسلیحاتی، بخش مالی و انرژی روسیه جریان دارد و تا پایان ماه ژوئیه (۱۰ مرداد ۹۹) به قوت خود باقی است. این در حالی است که منع داد و ستد با کریمه، تا پایان ماه ژوئن (۱۰ تیر ۹۹) برقرار است.
اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۴ همراه با آمریکا مجموعهای از تحریمهای گسترده علیه روسیه در رابطه با اوضاع اوکراین را به اجرا گذاشته و هر شش ماه آن را تمدید کرده است. با این وجود روسیه از کشورهای اروپایی به عنوان شرکای خود یاد میکند و خواستار گسترش روابط و برداشته شدن تحریمهاست.
سال ۲۰۱۴ معترضان در اوکراین حکومت ویکتور یانوکوویچ رئیس جمهوری وقت را که متمایل به روسیه بود، در جریان برگزاری تظاهرات و اعتراضهای خیابانی مورد حمایت غرب به ویژه آمریکا سرنگون کردند و از همان زمان نیز روابط مسکو با کشورهای غربی تیره و پرتنش شد، چرا که مسکو این رویداد در اوکراین را کودتا با حمایت غرب خواند و غرب نیز به رهبری آمریکا و معترضان از آن به عنوان انقلاب یاد کرد.
نظر شما