رییس اداره توزیع برق سقز روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح ها شامل احداث پست هوایی، احداث و اصلاح شبکه فشار متوسط هوایی، احداث شبکه فشار ضعیف زمینی، نصب دستگاه چراغ روشنایی شبکه معابر روستایی، کاهش قدرت پست های عمومی شهری و روستایی است.
عطاالله نوروزی اضافه کرد: تبدیل شبکه های فشار متوسط هوایی به دومداره، جابجایی و اصلاح قسمتی از شبکه فشار متوسط فیدر جاده سقز - بانه از جمله بخش های دیگری از این طرح ها است که در چند روز آینده به بهرهبرداری می رسد.
رییس اداره توزیع برق سقز با بیان اینکه اعتبار این طرح ها از محل منابع داخلی شرکت برق کردستان هزینه شده است، یادآور شد: این طرح ها در راستایی خدمات رسانی به مردم شهر روستا اجرایی شده است.
نوروزی گفت: نیروهای توزیع برق سقز سیم مسی معابر روستای کانی کبود را به کابل خود نگهدار تغییر دادند، همچنین نیروی های ما چند روز قبل دکل های برق (تعمیرات آنتن فرعی دکل برق) را در ارتفاعات روستای بهرام سرشیو تعمیر کردند.
افتتاح هشت واحد آموزشی روستایی در سقز
رییس اداره آموزش و پرورش سقز نیز اظهار داشت: هشت مدرسه در روستاهای کویره گویز و پیریونس بخش مرکزی، روستاهای کانی سفید، چاغرلو و قلعه جغه بخش زیویه و روستاهای احمد مرده، قهرآباد سلیمان و تیمان قلعه در بخش امام دهه فجر افتتاح میشود.
رحمان سیدیان با بیان اینکه در یکسال گذشته ۱۰ مدرسه در بخشهای مرکزی و سرشیو سقز افتتاح شد، افزود: یک باب دبیرستان ۶ کلاسه هم در شهر صاحب به احتمال زیاد تا پایان سال به همت خیر مدرسه ساز احداث و تحویل آموزش و پرورش میشود.
رییس اداره آموزش و پرورش سقز یادآور شد: در یکسال گذشته ۸ باب مدرسه نیز در بخشهای زیویه و امام ساخته شده و در اختیار دانش آموزان روستایی قرار گرفت.
۵ طرح بزرگ صنعتی در سقز به بهرهبرداری میرسد
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت سقز نیز در ارتباط با طرح های این دستگاه در دهه فجر گفت: ۵ طرح بزرگ صنعتی در ایام گرامیداشت دهه فجر در این شهرستان به بهره برداری می رسد و به واحدهای صنعتی اضافه خواهد شد.
بهنام میرزایی افزود: سرمایه گذاران بخش خصوصی برای راه اندازی این طرحها ۱۳۰ میلیارد ریال هزینه کرده و دولت نیز ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات به آنها پرداخت کرده است.
وی با بیان اینکه این طرحها زمینه اشتغالزایی ۴۴ نفر را فراهم میکند، یادآور شد: این طرح ها شامل تولید کننده انواع سبدهای پلاستیکی میوه و سبزیجات، تولید انواع پوشاک، تولید انواع شوینده و مایعات پاک کننده و بستهبندی انواع محصولات کشاورزی است.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.
نظر شما