عبدالله ابراهیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شعار امسال همچون سالهای گذشته در حوزه اقتصادی مطرح شده که این خود نشان از اهمیت و جایگاه ویژه تولید و حمایت از سرمایه گذاران و رفع موانع است.
وی افزود: بدین منظور و با هدف حمایت از تولید و تولید کننده از ابتدای سال تاکنون به ۱۴ واحد صنعتی و معدنی و همچنین ۸۹ مورد بخش کشاورزی، عملیات برق رسانی صورت گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه توسعه اقتصادی هر منطقه مستلزم حمایت از سرمایهگذاران و برنامههای رونق تولید است، اضافه کرد: بی تردید با تامین انرژی برق در این واحدها، تحول بزرگی در تولید و اشتغال در این منطقه اتفاق می افتد.
ابراهیمی یادآور شد: پروژه برق رسانی به ۳۰ واحد صنعتی، معدنی و کشاورزی دیگر نیز در دست اقدام است که عملیات اجرایی آن تا پایان سال به اتمام می رسد.
رییس توزیع برق شهرستان سقز با اشاره به اینکه برق رسانی به واحدهای تولید اکسیژن، تولید کارتون، تولید کف پوش و تولید پروفیل از جمله مهمترین واحدهای برق دار شده در شهرستان سقز است، افزود: همچنین برق رسانی به ۲ واحد معدنی تولید سنگ در این شهرستان از مهمترین پروژه ها در حوزه معدن می باشد.
وی اظهار داشت: افزایش قدرت پست بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان سقز به میزان ۸۴۰ کیلو وات از دیگر پروژه های مهم صورت گرفته توسط این مدیریت در سال جاری است.
ابراهیمی ادامه داد: در مجموع ۹۲ هزار انشعاب برق شهری و روستایی در شهرستان سقز وجود دارد که ۳۴۴ اشتراک آن مربوط به بخش صنعتی و معدنی و تعداد یک هزار و ۴۴۹ مورد مربوط به بخش کشاورزی است.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.
نظر شما