سید رضا مسلمی عقیلی روز دوشنبه به خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار داشت: این تعداد واحد صنعتی، ابتدا عارضه یابی و پس از ارایه راهکارهای مناسب، طرح بهبود دارای اولویت از قبیل استقرار سیستم های مدیریت کیفیت در حوزه سلامت و ایمنی مواد غذایی ( ایزو ۲۲۰۰۰)، سیستم های نگهداری و تعمیرات و سیستم های کنترل فرآیند آماری برای آن ها اجرا شد.
وی گفت: تا پایان سال، ۱۴ واحد صنعتی دیگر در شهرک و نواحی استان عارضه یابی و اجرای طرح بهبود برای ۱۰ واحد صنعتی در دستور کار قرار می گیرد.
وی اضافه کرد: راه اندازی خدمات کلینیک صنعتی با هدف حل مشکلات فنی و اقتصادی صنایع کوچک و متوسط استان بوده که با ارایه خدمات مشاوره ای و فنی بستری فراهم شود تا صنعتگران در هنگام بروز مشکل به مشاوران کارآزموده مراجعه و به آسانی و با کمترین هزینه، مشکلات فنی و اقتصادی خود را رفع کنند.
طبق گزارش شرکت شهرک های صنعتی گلستان، در این استان ۲۴ شهرک، ناحیه و منطقه ویژه اقتصادی اترک با مساحت دو هزار و ۴۱ هکتار وجود دارد که ۷۶۶ واحد بهره بردار با اشتغال ۱۴هزارو ۳۲۵ نفر و سرمایه گذاری ۱۲هزار و ۱۳۷ میلیارد ریال فعال است.
استان گلستان با یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت در شمال کشور قرار دارد و اقتصاد اصلی ساکنان آن بر پایه کشاورزی استوار است.
نظر شما