تحریم صالحی تاثیری بر پیشرفت برنامه‌های هسته‌ای صلح‌آمیز ندارد

تهران - ایرنا - سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: تحریم رییس سازمان انرژی اتمی ایران از سر استیصال آمریکا انجام می شود و تاثیری بر پیشرفت برنامه های هسته ای صلح آمیز ما نخواهد داشت.

به گزارش روز جمعه اداره کل اطلاع‌رسانی و امور سخنگویی وزارت امور خارجه، «سید عباس موسوی» تاکید کرد: تحریم صالحی هیچ تاثیری بر پیشرفت برنامه های هسته ای صلح آمیز جمهوری اسلامی ایران نخواهد داشت.

موسوی سخنگوی با اشاره به تحریم صالحی اظهار داشت: بار اول نیست که ایشان در فهرست تحریم های یکجانبه و غیر قانونی قرار می گیرد؛ همان طور که بار اول نیست دانشمندان هسته ای ایران هدف کینه‌توزی های آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار می گیرند.

وی تصریح کرد: صالحی شخصیت برجسته علمی و سیاسی کشور است و تحریم وی که تنها از سر استیصال صورت می گیرد هیچ تاثیری بر پیشرفت برنامه های هسته ای صلح آمیز جمهوری اسلامی ایران نخواهد داشت.

سخنگوی وزارت امور خارجه با محکومیت این اقدام نابخردانه همچنین اظهار داشت: به نظر می رسد مقامات رژیم آمریکا برای انحراف افکار عمومی از تحولات داخلی ناشی از استیضاح ترامپ و نیز شکست زودهنگام طرح به اصطلاح معامله قرن، چنین تحرکات ناشیانه و پوچی را علیه ملت ایران در دستور کار خود قرار داده‌اند.

موسوی افزود: از یک سو وزیر امور خارجه این رژیم به لندن رفته و در نشستی با وزیر خارجه انگلیس مجددا مطالبی بی محتوا و تکراری بیان می کند و از سویی دیگر نماینده به اصطلاح ویژه شان در حرکتی نمایشی و غیر جذاب مصاحبه‌ای بی خاصیت تر برگزار می کند؛ غافل از آنکه سیاست فشار حداکثری مدتهاست که به بن بست رسیده و حرکت پوینده ایران به سمت استقلال و خودکفایی با چنین‌ اقدامات سخیفی متوقف نخواهد شد.

به گزارش ایرنا، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (اوفک) روز پنجشنبه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد، علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی ایران در فهرست تحریم‌های ثانویه قرار گرفته است.

بر اساس این تحریم‌ها، هرگونه اموال و دارایی‌های افراد مندرج در لیست که در قلمرو آمریکا قرار گیرد، توقیف خواهد شد و شهروندان آمریکایی هم مجاز نیستند با آن‌ها هیچ‌گونه معامله ای داشته باشند.

آمریکا پیش از این هم مقامات و شخصیت های حقیقی و حقوقی فراوانی را از ایران مشمول تروریسم اقتصادی خود قرار داده است تا به زعم خود، جمهوری اسلامی ایران را منزوی و به تسلیم وادار سازد.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که دشمنی خود را از دوران تبلیغات انتخاباتی با جمهوری اسلامی ایران و توافق هسته‌ای آن بارها ابراز کرده بود، در هجدهم اردیبهشت ۱۳۹۷ به طور یکجانبه و با نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد، از برجام خارج شد.

پس از آن تمام تحریم‌هایی که به موجب برجام تعلیق شده بود را باز گرداند و تروریسم اقتصادی علیه مردم ایران را با هدف پذیرش ۱۲ شرط مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا که برگرفته از مشاوره‌های اندیشکده‌های صهیونیستی بود، تشدید کرد.

دولت ترامپ که تقریبا همه نهادهای موثر در تامین امنیت و اقتصاد ایران را تحریم کرده، به تحریم‌های تکراری هم روی آورده است به گونه ای که سازمان انرژی اتمی که پیش از این در فهرست اس دی ان اوفک قرار داشت را با عناوین جدیدی بار دیگر تحت تحریم قرار داد.

رئیس جمهوری آمریکا تنها به تروریسم اقتصادی علیه مردم ایران اکتفا نکرده و در قالب تروریسم دولتی به ترور سردار شهید قاسم سلیمانی هم روی آورد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha