به گزارش رویترز، سخنگوی وزارت بهداشت آلمان اعلام کرد که اشپان با "الکس آذر" وزیر بهداشت آمریکا در مورد بهرهگیری از روش مشترک برای مقابله با ویروس کرونا گفتوگو کرده و آنها موافقت نمودند که نشست اعضای کشورهای گروه هفت در این زمینه برگزار شود.
به گفته سخنگوی وزارت بهداشت آلمان، این گروه معتقد است که قرنطینه کردن افراد مشکوک و مبتلایان در برابر گسترش خطرات جهانی ویروس کرونا موفقیت آمیز نیست.
وزارت بهداشت آلمان از شناسایی ۲ مورد دیگر ابتلا به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
نشریه هاندلز بلات امروز (یکشنبه) گزارش داد که دو مورد دیگر ابتلا به ویروس کرونا در فرانکفورت شناسایی شده است.
«ینس اشپان» وزیر بهداشت آلمان با تایید این خبر گفت ۲ مورد مذکور از جمله افرادی بودند که در شهر ووهان چین، محل پیدایش و گسترش ویروس کرونا حضور داشتهاند.
به گفته وی حال این افراد خوب است و هم اکنون در قرنطینه به سر میبرند.
خبرگزاری فرانسه نیز از خروج ۲۵۰ شهروند کشورهای مختلف با هواپیمای فرانسوی از چین خبر داد. بر این اساس سرنشینان این هواپیمای مسافربری که ۶۵ نفر از آنها فرانسویاند، در فرودگاهی نظامی واقع در حومه شهر مارسی پیاده شدهاند و هیچیک از آنها علائم ابتلا به کرونا را نداشتهاند.
دوشنبه گذشته وزارت بهداشت ایالت بایرن اعلام کرد، مردی از شهر استارنبرگ (در ۳۰ کیلومتری جنوب مونیخ) که به ویروس کرونای جدید آلوده شده تحت مراقبتهای پزشکی قرار گرفته و در قرنطینه بسر میبرد.
وی با این حال اعلام کرد که خطر ابتلای مردم باواریا به این بیماری در حال حاضر "پایین" است.
تاکنون ۶ نمونه از ویروس کرونا در جهان کشف شده و با این مورد تعداد آن به هفت مورد رسیده است. این ویروس جزو خانواده بزرگی از ویروسها است که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل میشود.
در معمولیترین حالت این ویروس باعث سرماخوردگی میشود اما در مواردی باعث سندروم حاد تنفسی یا همان "سارس" میشود که نشانههای ابتلا به آن تب، سرفه و تنگی نفس است.
نظر شما