پانزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی ۱۹ و ۲۰ شهریور ۹۹ توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار میشود؛ در دورههای گذشته مسابقه طراحان کسب و کار در این جشنواره شامل ۲ بخش دانشجویی (در قالب المپیاد ملی) و آزاد بود.
عبدالرضا کبیری سامانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مقرر بود پنجمین دوره المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی همزمان با پانزدهمین جشنواره ملی شیخ بهایی در اصفهان برگزار شود اما با ایجاد تغییراتی در ساختار بخشهای مسابقهای، تصمیم به لغو این المپیاد و ادغام شدن بخش دانشجویی با آزاد گرفته شد.
وی با با بیان اینکه ادغام این ۲ بخش در کارگروه مسابقهای طراحان کسب و کار با رویکرد حل مسائل اساسی و چالشهای کشور و ارائه طرحهای کسب و کار امکانسنجی شده و آماده جذب سرمایه و حمایت لازم برای تجاریسازی انجام شد، ادامه داد: این تغییر با ایجاد فضای رقابتی بیشتر در بین متقاضیان باعث ارتقای کیفی طرحهای کسب و کار و تسهیل فرآیند مذاکره با سرمایهگذاران در جشنواره میشود.
کبیری خاطرنشان کرد: در بخش مسابقهای طراحان کسب و کار، دانشجویان و افرادی میتوانند نامنویسی کنند که دارای شرکت حقوقی ثبت شده باشند.
وی همچنین با بیان اینکه مقرر بود مهلت ثبتنام بخشهای مسابقهای جشنواره پانزدهم، پایان بهمن سال جاری باشد، تصریح کرد: این مهلت تا ۲۸ اسفند امسال تمدید شد.
دبیر جشنواره ملی شیخ بهایی با اشاره به اینکه متقاضیان شرکت در این رویداد پس از ثبتنام و بررسیهای اولیه، برای ثبتنام نهایی باید ویدیوی پنج دقیقهای خود اظهاری برای انجام کار داوری ارسال کنند، اظهار داشت: این کار با توجه به محدودیت زمانی و هزینهبر بودن بررسیهای داوری میدانی، انجام میشود.
وی ماموریت پانزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی را رونق و اثربخشی کسب وکار و گسترش بازار محصولات و خدمات فناورانه و دانشبنیان با برقراری ارتباط بین فنآفرینان و سرمایهگذاران اعلام و اضافه کرد: ماموریت مهم دیگر جشنواره، حمایت و تشویق شرکتهای دانشبنیان در جهت حل مسائل و چالشهای اساسی کشور است که میتواند فضایی برای جذب حمایتهای مالی و تسهیلاتی بیشتر بخش خصوصی و دولتی برای حل معضلات و مشکلات در شرایط تحریمی فراهم کند.
کبیری بخشهای مسابقهای پانزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی را طراحان کسب و کار، فنآفرینان و فرصتهای سرمایهگذاری برشمرد و گفت: مخاطبان جشنواره، استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان نوپا و رشدیافته و واحدهای تحقیق و توسعه هستند.
وی اعطای جایزه فناوری صنعتساز دکتر محمود شیخ زینالدین در کارگروه مسابقهای فنآفرینان را یکی از برنامههای جشنواره پانزدهم عنوان کرد و افزود: این جایزه به برترین طرحهای فناورانهای که به مرحله تولید انبوه رسیده و بر اساس آن خط تولید یا کارخانه ایجاد شده است، اعطا میشود.
دبیر جشنواره ملی شیخ بهایی با بیان اینکه تیمهای موفق طراحان کسب و کار و فنآفرینان به بخش فرصتهای سرمایهگذاری معرفی خواهند شد، خاطرنشان کرد: تعداد زیادی از سرمایهگذاران موفق و خطرپذیر کشور را شناسایی و با آنها مذاکره کردیم و امیدواریم حضور آنها در جشنواره منجر به عقد قراردادهای خوبی با فنآفرینان شود.
بخشهای غیرمسابقهای پانزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی نیز شامل فرصتهای سرمایهگذاری، نشستهای انتقال تجربه و نمایشگاه است.
جشنواره ملی شیخ بهایی توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار میشود.
از آنجا که شیخ بهاءالدین محمد عاملی متخلص به شیخ بهایی از مفاخر بزرگ جهان اسلام و منشاء خدمات ارزشمند علمی، فرهنگی و عمرانی در ایران بود برای زنده نگه داشتن یاد او، این جشنواره به ' شیخبهایی' نامگذاری شد.
نظر شما