عنایت اله رحیمی روز دوشنبه به مناسبت ثبت شیراز به عنوان شهر جهانی صنایع دستی در این پیام یاد آور شد : بی شک با این اتفاق بزرگ، شاهد توسعه بیش از پیش این هنر اصیل و برداشته شدن گامی دیگر در جهت حمایت از هنرمندان صنایع دستی، ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان، رونق تولید و ارزآوری برای فارس همیشه سرافرازمان خواهیم بود.
رحیمی در ادامه این پیام خاطر نشان کرد: صنایع دستی جلوه ای از هنر نیاکان، فرهنگ و حاصل کار دست هنرمندان و صنعتگرانی است که روح هر بیننده ای را به سمت زیبایی، نقوش و ظرافت تولیدات خود متمایل می سازند و فارس از روزگاران کهن، مهد پرورش اساتیدی کارآمد و چیره دست در این عرصه بوده است.
در ادامه پیام استاندار فارس عنوان شده که شناسایی ۸۰ رشته و ۵۵ زیر رشته صنایع دستی در شیراز و فعالیت بیش از ۲۰ هزار تولید کننده صنایع دستی در این شهر، نشان از رونق و غنای انواع این هنر، در دیار هنرپرور پارس دارد.
استاندار فارس به همجواری شیراز با آثار ارزشمند تاریخی، فرهنگی، مذهبی و ادبی و گردشگر پذیر بودن این شهر اشاره کرده و آورده است: همه این موارد رونق صنایع دستی را به عنوان یک کالای گردشگر محور در پی داشته است به طوری که علاوه بر محبوبیت تولیدات خاتم و دستبافته های قشقایی در بازارهای داخلی و خارجی، در حال حاضر برخی از موزه های سراسر دنیا نیز با نمایش این تولیدات، مهر تاییدی بر نبوغ و چیره دستی هنرمندان این منطقه زده اند.
وی در این پیام عنوان کرد: اینک که به یاری خداوند متعال، با ثبت شیراز به عنوان «شهر جهانی صنایع دستی» برگ زرین دیگری در افتخارات استان فارس رقم خورده است، ضمن تبریک این رویداد بزرگ به شهروندان شیرازی، از تلاش های ارزنده اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس، هنرمندان و صنعتگران شهر شیراز، شهرداری شیراز، اتاق بازرگانی، صنایع و معادن استان فارس، اتحادیه صنایع دستی استان فارس و همه کسانی که در کسب این افتخار بزرگ نقش به سزایی را ایفا کردهاند تشکر و قدردانی میکنم.
علی اصغر مونسان وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هشتم بهمن ماه ۹۸ خبر از ثبت ۳ شهر و یک روستای ایران در فهرست جهانی صنایع دستی داد.
با ثبت شهرهای شیراز، زنجان، ملایر و روستای قاسمآباد در فهرست شهرها و روستاهای جهانی صنایعدستی از سوی شورای جهانی صنایعدستی، تعداد شهرها و روستاهای جهانی صنایعدستی ایران به ۱۴ رسید.