عبدالله فیاض روز دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: ۵۸ طرح در قالب ۲۳ ایستگاه با اعتبار ۷۵ میلیارد و ۴۳۹ میلیون ریال بهرهبرداری میشود.
وی اظهار داشت: کلنگزنی و عملیات اجرایی ۹۸ طرح نیز با اعتبار ۱۲۸ میلیارد و ۷۶۷ میلیون ریال آغاز میشود.
فیاض با اشاره به اینکه با بهرهبرداری از این طرحها ۶ روستا از نعمت گاز طبیعی بهرهمند میشوند، عنوان کرد: نزدیک به ۲۲ کیلومتر شبکه لوله گذاری با اعتبار ۱۰ میلیارد و ۴۹۵ میلیون ریال برای گازرسانی به این روستاها اجرا شدهاست.
وی با بیان اینکه از ابتدای سالجاری تا پایان دی ماه، ۱۷۰ کیلومتر خط لوله گذاری در استان اجرا شده است، ادامه داد: با بهرهبرداری از این خطوط، ۱۱ هزار و ۳۸۳ مشترک جدید به شبکه گازرسانی استان اضافه شدهاست.
مدیرعامل شرکت گاز همدان تاکید کرد: امسال گاز رسانی به ۲۲۴ واحد صنعتی کشاورزی جز و عمده صورت گرفته است و امیدواریم این میزان تا پایان سال به ۲۸۰ واحد برسد.
وی افزود: ۱۰۰ درصد از جمعیت شهری و ۹۹.۸ درصد از جمعیت روستایی شامل ۶۴۳ هزار و ۶۰۶ خانوار در استان از نعمت گاز طبیعی بهره میبرند.
فیاض میزان گاز مصرفی مشترکان این استان را از ابتدای امسال تا کنون حدود ۲ میلیارد ۱۷۸ میلیون متر مکعب اعلام کرد و ادامه داد: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰.۷ درصد افزایش داشته است؛ در این آمار صنایع عمده محاسبه نشده است.
وی گفت: همدان به عنوان نخستین و تنها استان صنعت سبز کشور معرفی شده که به تمامی ۳۱ شهر و همچنین یکهزار و ۲۷ روستای بالای ۲۰ خانوار آن گازرسانی شده است.
مدیرعامل شرکت گاز همدان اضافه کرد: روستاهای باقی مانده نیز کمتر از ۲۰ خانوار جمعیت دارند که بر اساس قانون نمیتوان به آنها گازرسانی کرد.
وی اظهار داشت: تا پایان سال گذشته ۲۰۸ میلیارد تومان مطالبات وصول نشده از مشترکان صنعتی و خانگی داشتیم که این میزان اکنون به ۱۶۹ میلیارد تومان کاهش یافته است.
فیاض با اشاره به حذف قبضها گاز مصرفی، عنوان کرد: همزمان با ارسال پیامک، قبضهای گاز کاغذی نیز تا پایان سال ۹۸ صادر و پس از برطرف شدن مشکلات به طور کامل قبضهای کاغذی حذف میشود.
وی بیان کرد: انتقال گاز به منطقه ویژه اقتصادی جهانآباد طراحی، تجهیزات آن خریداری شده و اجرای آن در انتظار انتخاب پیمانکار است.
مدیرعامل شرکت گاز همدان با اشاره به اینکه از شرکتهایی که کنتور هوشمند گاز تولید میکنند حمایت میکنیم، افزود: شرکت تولید کنتور گاز اکباتان قرار بود یک هزار کنتور گاز همدان را به صورت آزمونه هوشمند کند که هنوز زمینههای آن فراهم نشده است.
وی با بیان اینکه هدر رفت انرژی گاز در همدان، سال گذشته ۳.۵۷ درصد بود، یادآوری کرد: قیمت بالا و نبود فناوری مانع بزرگ هوشمندسازی کنتورهای گاز است.
نظر شما