وی در گفت و گو با شبکه المسیره یمن با اعلام این مطلب افزود : فرآیند انتقال این بیماران توسط سازمان ملل متحد فراهم شده است و برای این منظور در هر ماه چهار پرواز از فرودگاه بین المللی صنعا پایتخت یمن انجام می شود و به طور متوسط با هر پرواز هفت بیمار بدحال برای مداوا به خارج از یمن منتقل می شود.
روز گذشته در اولین مرحله از این پروازها ۷ بیمار یمنی به اردن منتقل شدند.
مدیر کل حمل و نقل هوایی یمن اظهار داشت: روزانه بین ۱۵ تا ۲۵ بیمار بدحال در یمن جان خود را از دست می دهند و نمی توانند برای مداوا به خارج از کشور سفر کنند.
وی با اشاره به رقم بیماران بد حالی یمنی خاطر نشان کرد : با برنامه فعلی برای انتقال بیماران به خارج انتقال و مداوای آنان ۱۳ سال زمان نیاز دارد.
عربستان و برخی کشورهای عرب نظیر امارات از فروردین ۱۳۹۴ حمله گسترده ای را علیه مردم یمن همراه با محاصره آنان آغاز کرده که تاکنون منجر به کشته و یا زخمی شدن صدها هزار نفر از مردم بی دفاع این کشور شده است.
شماری از مردم از جمله کودکان نیز به خاطر نبود مواد غذایی و دارو و ادامه محاصره جان خود را از دست داده اند.
مازن همچنین بازگشایی فرودگاه بین المللی صنعا بدون هیچ شرطی برای شهروندان یمن را خواستار شد و اظهار داشت: بسته بودن این فرودگاه خلاف قوانین بین المللی است.
پایگاه اطلاع رسانی خلیج الجدید نیز به نقل از منابع دیپلماتیک آگاه و سازمان های امدادی با اشاره به اینکه عملیات انتقال این بیماران از فرودگاه صنعا آغاز شده است، اضافه کرد : در این پروازها بیمارانی که به خدمات درمانی فوری نیاز دارند به کشورهای همسایه منتقل می شوند.
به گفته این منابع، سازمان ملل متحد و سازمان بهداشت جهانی بر عملیات انتقال این بیماران و پروازهای ویژه حمل بیماران یمنی از پایتخت این کشور نظارت دارد.
وی اظهار داشت: روزانه بین ۱۵ تا ۲۵ بیمار بدحال در یمن جان خود را از دست می دهند و نمی توانند برای مداوا به خارج از کشور سفر کنند.
مدیر کل حمل و نقل هوایی یمن با اشاره به اینکه ۳۲ هزار بیمار یمنی در این کشور وجود دارد، ادامه داد : با برنامه فعلی در نظر گرفته شده، انتقال و مداوای این بیماران در خارج از کشور ۱۳ سال زمان نیاز دارد.
مازن همچنین بازگشایی فرودگاه بین المللی صنعا بدون هیچ شرطی برای شهروندان یمن را خواستار شد و اظهار داشت: بسته بودن این فرودگاه خلاف قوانین بین المللی است.
نظر شما