رضا نقیزاده روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان تسهیلات در اختیار صاحبان چهارهزار و ۵۱۴ طرح اشتغال پایدار روستایی قرار گرفته و نزدیک به ۱۰ هزار و ۹۸۶ فرصت شغلی ایجاد کردهاست.
وی اضافه کرد: متوسط تسهیلات اعطایی برای هر شغل روستایی پایدار نیز در آذربایجانغربی حدود ۳۵۰ میلیون ریال برآورد میشود.
وی ادامه داد: طرح اشتغال پایدار روستایی با هدف توانمندسازی روستاییان و عشایر، ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، جلوگیری از مهاجرت بیرویه روستاییان به شهرها به ویژه حاشیه شهر، حمایت از دانشآموختگان دانشگاهی، تثبیت اشتغال پایدار، تامین بخش مهمی از نیازهای ضروری کشور در استانها و تکمیل زنجیره تولید و حمایت از واحدهای تولیدی اجرا میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجانغربی گفت: ۱۶۸ هزار بیکار در استان وجود دارد که در ۲ سال ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ برای بیش از ۶۱ هزار نفر از آنان اشتغال ایجاد شدهاست.
نقی زاده افزود: نرخ بیکاری بهار از ۱۴.۹ درصد در سال ۱۳۹۷ به ۱۰.۷ درصد در سال ۱۳۹۸، تابستان از ۱۴.۸ درصد در سال ۱۳۹۷ به ۸.۶ درصد در سال ۱۳۹۸ و پاییز از ۱۳.۸ در سال ۱۳۹۷ به ۱۱.۱ درصد در سال ۹۸ رسیده است.
وی با اشاره به رشد سه درصدی بیمهشدگان اجباری در استان بیان کرد: امسال در ۲ فصل بهار و تابستان، آذربایجانغربی در فضای کسب و کار رتبه نخست را در کشور به خود اختصاص داد.
وی، ایجاد خانه فرهنگ کار و تلاش در تکاب، افتتاح نخستین سامانه آموزشی مجازی HSE و نامگذاری بزرگترین مجموعه ورزشی کارگران در ارومیه به نام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی از جمله برنامههای اجرایی در دهه فجر است.
به گزارش ایرنا، طرح اشتغال پایدار روستایی با هدف پیشگیری از مهاجرت روستاییان و ایجاد و تثبیت اشتغال در مناطق روستایی از سال ۱۳۹۶ اجرا میشود.
چهار بانک توسعه تعاون، پست بانک، کشاورزی و صندوق کارآفرینی امید بانکهای عامل پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی در استان بهشمار میرود.
تسهیلات این طرح در هر روستا با توجه به مزیتهای نسبی موجود به متقاضیان پرداخت میشود.
آذربایجان غربی از ابتدای اجرای این طرح، رتبههای برتر را بین ۳۱ استان کشور به خود اختصاص داده بود.
نظر شما